Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť

Mlynček na mäsoKinekus
Mlynček na mäso
Všeobecne
Mlynček na mäso je klasika. Dokonca taká klasika, že si ho ako dekoráciu do kuchyne zháňajú aj vegetariáni. Pokiaľ však hľadáte robustného a vytrvalého pomocníka do kuchyne, ktorému nevadí ani výpadok elektrického prúdu, nemusíte obchádzať burzy starožitností.
Izbové rastliny v zimeKinekus
Izbové rastliny v zime
Všeobecne
Keďže zima nie je vhodná na práce v záhrade, prinášame pár tipov o starostlivosti o izbové rastliny. Tie sú (na rozdiel od rastlín v záhrade) poväčšine naplno živé.
Izbové rastliny a ich významKinekus
Izbové rastliny a ich význam
Rastlinám v interiéroch sa v posledných desaťročiach začína pripisovať veľký význam. Je to najmä preto, že do domácností či do kancelárií prinášajú čaro prírody, ktorá na človeka pôsobí veľmi blahodárne.
Kvalitné hrnce na varenieKinekus
Kvalitné hrnce na varenie
Všeobecne
Kvalitné hrnce na varenie sú základom, keď chcete dobrý obedík pre celú rodinku. Ako a z čoho musia byť vyrobené, aby vám z nich chutilo? Prečítajte si pár zásad, ktoré by ste mali vedieť skôr, ako si hrnce na varenie kúpite.
Mlynček na kávu – ručný alebo elektrický?Kinekus
Mlynček na kávu – ručný alebo elektrický?
Ste milovníci kávy a chcete si konečne dopriať skutočnú chuť čerstvo zomletých zrniek u vás doma? Alebo chcete nejakému „kávičkarovi“ urobiť radosť, no neviete, aký mlynček vybrať? Nebojte sa, poradíme vám, či radšej vsadiť na klasiku a vybrať si ručný mlynček na kávu, alebo si zvoliť modernejší elektrický mlynček.
Ako rýchlo vysušiť prádlo - sušiak na prádlo KinekusKinekus
Ako rýchlo vysušiť prádlo - sušiak na prádlo Kinekus
Možno si myslíte, že sušiak na prádlo nemožno považovať za prostriedok, vďaka ktorému rýchlo vysušíte bielizeň. My vám však ponúkame tip, ako rýchlo vysušiť čo najviac oblečenia aj keď na sušenie nemáte iné domáce potreby ako sušiak na prádlo.
Ako uskladniť potraviny? Taniere a fólia alebo dózy a úložné boxy?Kinekus
Ako uskladniť potraviny? Taniere a fólia alebo dózy a úložné boxy?
Všeobecne
Tipy a triky, ako na skladovanie potravín. Ktoré z nich uskladňovať na tmavých a chladných miestach, a ktoré patria do chladničky? Kedy možno použiť taniere prikryté fóliou na potraviny a kedy radšej využiť plastové úložné boxy a dózy?
Výborná citronádaKinekus
Výborná citronáda
Počas horúcich letných dní vám isto padne vhod výborná citronáda. Osvieži vás a preberie vás k životu aj keď bude vonku viac ako 30 °C.
Stojan na víno na stenu, na stôl alebo na zem?Kinekus
Stojan na víno na stenu, na stôl alebo na zem?
Všeobecne
Existuje mnoho výrobkov, ktoré si vyberáme nie len podľa užitočnosti, ale aj podľa dizajnu. Jedným z nich je aj stojan na víno, ktorý nemá byť len praktickým pomocníkom, ale aj estetickým doplnkom v domácnosti. Ako si však vybrať, keď je ponuka široká a vám sa páči takmer každý kus, ktorý vidíte?
Malá veda o jesenných dekoráciáchKinekus
Malá veda o jesenných dekoráciách
Všeobecne
Obdobie zberu úrody je spojené s oslavami a sviatkami. Či už ide o tradičné Dožinky, alebo neskôr slávené Vinobranie a ešte neskoršie svätomartinské požehnanie mladého vína. K slávnostiam a sviatkom patria aj dekorácie.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY