Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť

Akumulátorová metla TwisterKinekus
Akumulátorová metla Twister
Všeobecne
Skúste upratovať jednoduchšie. S akumulátorovou metlou Twister nepotrebujete žiadne káble, preto bude zametanie odteraz príjemné a zábavné, navyše - prácu s ňou zvládnu aj deti!
5 dôvodov, prečo by sme mali jesť makKinekus
5 dôvodov, prečo by sme mali jesť mak
Všeobecne
Mak je neodmysliteľnou súčasťou asi každej slovenskej kuchyne. Buchty, záviny, šúľance či bobáľky – to sú najobľúbenejšie makové jedlá, bez ktorých si azda náš jedálniček ani nevieme predstaviť.
Fólia na potravinyKinekus
Fólia na potraviny
Každý z nás potrebuje občas v kuchyni niečo zabaliť. Čo tak použiť skvelú priehľadnú potravinovú fóliu s praktickým rezačom?
8 tipov, ako si vymaľovať izbuKinekus
8 tipov, ako si vymaľovať izbu
Všeobecne
Rozhodli ste sa vymalovať si izbu? Poradíme vám, ako na to.
Ako si udržať chuť leta po celý rok?Kinekus
Ako si udržať chuť leta po celý rok?
Všeobecne
Najlepší spôsob je spracovať zeleninu a ovocné plody tak, aby ste si podmanivé vône a chute leta mohli užiť hocikedy počas roka. Ak aj vy uprednostňujete vlastnoručne vyrobenú „kvalitku“ pred hotovými produktami zo supermarketu, prinášame vám zopár receptov, vďaka ktorým si leto na jazyku pripomeniete hoc aj počas mrazivej zimy.
Ako bojovať proti nadmernej vlhkosti v domácnosti ?Kinekus
Ako bojovať proti nadmernej vlhkosti v domácnosti ?
Všeobecne
S nadmernou vlhkosťou sa v byte stretávame často a na mnohých miestach. Vzniká samotným pobytom človeka v miestnosti a zvyšuje sa rôznymi aktivitami, ako sú varenie, sprchovanie, sušenie prádla atď. Zvyšujú ju aj izbové rastliny a akváriá. S vlhkosťou sa dá ale bojovať. V našom článku sa dozviete ako na to.
Tlakové hrnceKinekus
Tlakové hrnce
Všeobecne
Aké sú výhody tlakového hrnca? Je varenie v ňom bezpečné? Aj toto sú otázky, s ktorými sa stretávajú naši predavači. Skúsime na ne odpovedať.
3 tradičné recepty s chuťou VianocKinekus
3 tradičné recepty s chuťou Vianoc
Všeobecne
Bez ktorých koláčov si Vianoce ani neviete predstaviť? Prinášame Vám 3 overené recepty na tie najobľúbenejšie mlsnoty. Ich vôňa zaručene každému pripomenie práve najkrajšie sviatky v roku.
Lopata na sneh nie je odhŕňačKinekus
Lopata na sneh nie je odhŕňač
Všeobecne
Zabudnite na staré časy, keď sa sneh z chodníkov a príjazdových ciest odstraňoval v najlepšom prípade obyčajnými hliníkovými lopatami, prípadne odhŕňačmi vyrobenými z rovnej rúčky a plochej preglejky. Ergonómia bol hriech. Ale na materiále sa vtedy nešetrilo. Odhadzovanie a odhŕňanie snehu bola “šichta”. Nie že by dnes bol sneh ľahší - ľahšie a podstatne ergonomickejšie sú dnešné lopaty a odhŕňače.
Ako pripraviť domácnosť na dovolenkuKinekus
Ako pripraviť domácnosť na dovolenku
Všeobecne
Vybrať sa na dovolenku je zvyčajne príjemná záležitosť. Zabudnúť na každodenné starosti a venovať sa len oddychu. Prečítať knihu, ktorú sme dostali ešte minulé Vianoce, či vidieť na vlastné oči (záchranné práce na) Notre Dame… Menej príjemné je, že svoj domov a príliš veľa toho, čo je nám drahé, nechávame na niekoľko dní či dokonca týždňov nestrážené. Ako sa teda zabezpečiť s minimálnymi nákladmi? Ponúkame vám základné rady, ktorými sa môžete inšpirovať.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY