Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Bodkované hrnčeky v nových farbáchKinekus
Bodkované hrnčeky v nových farbách
Všeobecne
Hrnčeky, ktorých hlavným ozdobným motívom je bodka, nie sú v ponuke spoločnosti Kinekus žiadnou novinkou.
Spotreba vody v leteKinekus
Spotreba vody v lete
Všeobecne
Starostlivosť o záhradu v lete vyžaduje vodu. To vedeli poľnohospodári už pred tisícročiami. A podľa niektorých historikov bola práve snaha o zaistenie dostatočného množstva vody, čo viedlo k prvým väčším organizovaným spoločnostiam ľudí - mestám a štátom. Aj pre dnešného záhradníka a chovateľa je zaistenie vody najmä počas leta prioritou číslo jeden. Bez vody nevyžijú zvieratá a rastliny tiež bez neustálej zálievky prinesú slabú úrodu.
Ako pripraviť domácnosť na dovolenkuKinekus
Ako pripraviť domácnosť na dovolenku
Všeobecne
Vybrať sa na dovolenku je zvyčajne príjemná záležitosť. Zabudnúť na každodenné starosti a venovať sa len oddychu. Prečítať knihu, ktorú sme dostali ešte minulé Vianoce, či vidieť na vlastné oči (záchranné práce na) Notre Dame… Menej príjemné je, že svoj domov a príliš veľa toho, čo je nám drahé, nechávame na niekoľko dní či dokonca týždňov nestrážené. Ako sa teda zabezpečiť s minimálnymi nákladmi? Ponúkame vám základné rady, ktorými sa môžete inšpirovať.
Sada náradia na grilovanie a barbecueKinekus
Sada náradia na grilovanie a barbecue
Všeobecne
Leto je v plnom prúde (až by sme si želali, aby tak nebolo), je tu čas oddychu, posedenia vonku a grilovačiek. Nie je žiadnym tajomstvom, že okrem grilu je ku grilovačke potrebné zakúpiť aj ďalšie príslušenstvo.
Kosačky - ako si vybraťKinekus
Kosačky - ako si vybrať
Záhradná kosačka je dnes už pre väčšinu majiteľov záhrad nevyhnutnosť. Pekne upravená záhrada totiž nie je naozaj pekne upravená, pokiaľ nie je pokosený trávnik.
Tachometer na bicykel a ďalšie príslušenstvoKinekus
Tachometer na bicykel a ďalšie príslušenstvo
Všeobecne
Len pred nedávnom sme zaradili medzi letné novinky pumpu na bicykel od Dunlopu a už ponúkame aj ďalšie cyklonovinky, ktoré môžete násť v našom e-shope.
Lievik na džemKinekus
Lievik na džem
Všeobecne
Každá gazdinka pozná situáciu, keď sa snaží dostať zaváraniny do pohára čo najrýchlejšie. Ale klasický lievik nie je veľmi nápomocný, pretože je úzky. So širokými lievikmi na džemy a zaváraniny pôjde práca rýchlo.
Detské pracovné rukaviceKinekus
Detské pracovné rukavice
Všeobecne
Rodičia by často deti naučili z prác v dielni a v záhrade. Ale bráni im v tom naoko drobnosť, v skutočnosti dosť zásadný problém bezpečnosti práce: pre deti bolo donedávna veľmi málo ochranných pracovných pomôcok - napríklad rukavíc. Dnes je situácia iná a v našej ponuke si isto vyberiete primerané detské pracovné rukavice.
Pumpa na bicykelKinekus
Pumpa na bicykel
Všeobecne
S príchodom leta dobrého počasia bude v každej domácnosti rásť dopyt po jednom z najdôležitejších doplnkov bicykla. Ba, asi je to ten najdôležitejší - pumpa.
Chladiace boxyKinekus
Chladiace boxy
Všeobecne
Blíži sa obdobie dovoleniek a s nimi aj dlhšie výpravy, počas ktorých chceme zachovať potraviny a nápoje čo najdlhšie čerstvé a vychladené. Najednoduchším riešením je chladiaci box.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY