Práve teraz ZĽAVA -10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Tachometer na bicykel a ďalšie príslušenstvo

Všeobecne

Ako prvú predstavujeme plastovú fľašu s objemom 750 ml, ktorá sa dodáva v troch farbách - bielej, čiernej (vraj to technicky nie sú farby) a sivej.

Fľaše sú dodávané aj s držiakom na bicykel.

Ďalšou novinkou v sortimente je tachometer so 14 funkciami. Napájaný je batériou rozmeru AG13. Samozrejmosťou je vodeodolnosť a damozrejme sa dodáva s montážnym materiálom.

Treťou novinkou je gelový poťah sedadla, ktorý pri kvalite našej cestnej siete isto oceníte. Dlhý je 265 milimetrov a široký 185 milimetrov.

Aj keď žijeme v 21. storočí, niektoré súčiastky bicyklov a aj niektoré druhy príslušenstva pretrvávajú takmer od prvého zostrojeného bicykla. Plastové fľaše sa objavili pomerne neskoro, ale taký zvonček sprevádza bicykle oddávna a zrejme ešte dlho bude. Okrem iného je funkčný zvonček jednou z podmienok, ktoré musí bicykel spĺňať, ak sa na ňom chcete prepravovať po ceste. Elegantný a jasne znejúci zvonček je preto samozrejme súčasťou našej ponuky pre cyklistov.

 

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY