Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Lievik na džemKinekus
Lievik na džem
Všeobecne
Každá gazdinka pozná situáciu, keď sa snaží dostať zaváraniny do pohára čo najrýchlejšie. Ale klasický lievik nie je veľmi nápomocný, pretože je úzky. So širokými lievikmi na džemy a zaváraniny pôjde práca rýchlo.
Detské pracovné rukaviceKinekus
Detské pracovné rukavice
Všeobecne
Rodičia by často deti naučili z prác v dielni a v záhrade. Ale bráni im v tom naoko drobnosť, v skutočnosti dosť zásadný problém bezpečnosti práce: pre deti bolo donedávna veľmi málo ochranných pracovných pomôcok - napríklad rukavíc. Dnes je situácia iná a v našej ponuke si isto vyberiete primerané detské pracovné rukavice.
Pumpa na bicykelKinekus
Pumpa na bicykel
Všeobecne
S príchodom leta dobrého počasia bude v každej domácnosti rásť dopyt po jednom z najdôležitejších doplnkov bicykla. Ba, asi je to ten najdôležitejší - pumpa.
Chladiace boxyKinekus
Chladiace boxy
Všeobecne
Blíži sa obdobie dovoleniek a s nimi aj dlhšie výpravy, počas ktorých chceme zachovať potraviny a nápoje čo najdlhšie čerstvé a vychladené. Najednoduchším riešením je chladiaci box.
Silon do krovinorezuKinekus
Silon do krovinorezu
Všeobecne
Zrážky sa k nám po dlhšom čase vrátili vo veľmi výdatnej podobe a to znamená, že tráva bude rásť doslova ako z vody. Do našej ponuky sme preto zaradili novinky, ktoré si s týmto prírastkom biomasy rýchlo a účinne poradia.
Čierne kozmetické zrkadloKinekus
Čierne kozmetické zrkadlo
Všeobecne
Čierne zrkadlo, alebo v originále Black mirror je britský televízny seriál - antológia nezávislých sci-fi príbehov, ktorý medzičasom dosiahol status kultu. Teraz prichádza čierne zrkadlo fyzicky.
Keramické misky a hrnčekyKinekus
Keramické misky a hrnčeky
Všeobecne
Naši nákupcovia neúnavne vyhľadávajú nové tovary, ktoré by priniesli zákazníkom. Niekedy prinesú niečo praktické, inokedy mimoriadne odolné alebo lacné. V oblasti keramiky a zvlášť kuchynskej keramiky platí, že musí byť v prvom rade pekná. Ostatné spomenuté vlastnosti nasledujú v tomto prípade až za eleganciu.
Záhradný nábytok BertaKinekus
Záhradný nábytok Berta
Záhradný nábytok je už neodmysliteľnou súčasťou záhradnej terasy. A keďže teploty vonku sa už na začiatku apríla priblížili letným, je čas, aby sme sa vážne zaoberali otázkou, ako - alebo - na čom - strávime letné dni. Do vypuknutia leta ešte zostáva nejaký čas. Čo takto využiť ho správnym výberom.
Športová fľaša s rúčkouKinekus
Športová fľaša s rúčkou
Všeobecne
Dnes vám predstavujeme svetovú novinku. Fľašu na vodu. Ok, to už zrejme niekto vymyslel. Ale pokiaľ chcete nosiť dennú zásobu vody dosť štýlovo, ľahko a elegantne, isto nebude vašou prvou voľbou použitá PET-ka od sýtenej vody.
Farebný fúrikKinekus
Farebný fúrik
Pokiaľ máte pocit, že posledným slovom v dizajne fúrikov bol prechod z dreva na oceľ, prípadne keď oceľovú obruč kolesa nahradila guma, tak sa trochu mýlite. Stále je čo vymýšľať.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY