Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Chladiace boxy

Všeobecne

Blíži sa obdobie dovoleniek a s nimi aj dlhšie výpravy, počas ktorých chceme zachovať potraviny a nápoje čo najdlhšie čerstvé a vychladené.  

Sada chladiacich boxov PRIMERO obsahuje tri nádoby s vrchnákmi.
Najväčší chladiaci box v sete má objem 32 litrov, stredný 11 litrov a najmenší 2,5 litra. Tento je zvlášť vhodný na uskladnenie nápojov, ktoré chcete zachovať chladné. Vo veku tejto nádoby sa totiž nachádza nátrubok, pomocou ktorého je možné jednoducho dávkovať vychladený nápoj.

Všetky tri boxy sú vybavené izolačnou vrstvou z PU peny, ktorá zaisťuje vynikajúce izolačné vlastnosti a dlhé uchovanie potravín v chlade. To je hlavná výhoda týchto boxov. Mnohé lacnejšie modely totiž priestror medzi vonkajším obalom a vnútornou stenou majú vyplnený len vzduchovou medzerou - a tá na dobrú izoláciu sama nestačí.

Okrem toho sú veká dvoch väčších boxov vymodelované do tvaru núdzových stolíkov, ktoré sa dajú používať napríklad v aute či pri pobyte v prírode.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY