Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

VermikompostérKinekus
Vermikompostér
Všeobecne
Áno, recyklácia hýbe svetom. Inak to nejde, planéta nemá dosť zdrojov. V poslednom období, keď už mestá vďaka ekologickému hnutiu nie sú natoľko znečistené ako sme boli zvyknutí v minulosti, sa vracajú do miest aj snahy o dopestovanie vlastných plodín či chov včiel a dorábanie tzv. mestského medu. Izbové rastliny z bytov v mestách nikdy nevymizli, ale nikdy neexistovala možnosť zabezpečiť pre ne priamo na mieste zdroj hnojiva.
Sekera - čo o nej potrebujete vedieťKinekus
Sekera - čo o nej potrebujete vedieť
Všeobecne
Tento univerzálny nástroj súperí o celkové prvenstvo medzi nástrojmi s nožom. A tento večný súboj zrejme nebude nikdy rozhodnutý, pretože už nikto nezístí, či konkrétny pračlovek odštiepený ostrý kameň zdvihol nad hlavu a sekol ním, alebo ním len o čosi mierumilovnejšie krájal.
Čiapka s čelovkouKinekus
Čiapka s čelovkou
Všeobecne
Uletené pokrývky hlavy sú akosi zvláštne spojené so zimou. Začali to “Santačiapky” s blikajúcou guličkou na konci, potom prišli sobie parohy pre ľudí aj psíkov. A dnes je tu čiapka s integrovanou čelovkou.
Náradie Extol LadyKinekus
Náradie Extol Lady
Všeobecne
Ako hovorí starý vtip: Muž vie, že má hneď opraviť sifón a netreba mu to každé tri mesiace pripomínať. Veru, je akosi v mužskej povahe, že má na starosti dôležité a “dôležité” veci a na drobnosti a “drobnosti” nemá čas. Dámy si veru často povzdychnú: “Mať náradie, opravím to aj sama! Nebudem čakať, kým sa rozhýbe.” A tá dlho očakávaná chvíľa je už tu.
Spreje na zimnú údržbu autaKinekus
Spreje na zimnú údržbu auta
Všeobecne
Pokiaľ sa pri prvom silnejšom mraze nedokážete dostať do auta, nie je dôvod zadávať na bazoš heslo “nové auto”. Vec dokážeme vyriešiť pomocou jednoduchých sprejových nástrojov. Povedzme si teraz o nich trochu viac.
Darček pre mužaKinekus
Darček pre muža
Všeobecne
Aký darček vybrať pre muža na Vianoce? Čím ho naozaj potešiť? To je otázka, ktorú si kladú mnohé ženy, manželky, či priateľky. Okrem štandardných darčekov to môže byť aj niečo, čo muži radi uvítajú v dielni - ak sa teda v dielni zvŕtajú vždy, keď majú aspoň trochu času. A keďže nežnejšie pohlavie sa v dielni vyzná o čosi menej ako muži, dovolili sme si vybrať niekoľko zaujímavých tipov z našej ponuky.
Infražiarič do kúpeľneKinekus
Infražiarič do kúpeľne
Všeobecne
Najmä v prechodnom období pred začiatkom vykurovacej sezóny môže mať zimomravejšia polovica ľudstva problém vydržať v pomerne chladnej kúpeľni. Riešením tohto problému vždy bol elektrický ohrievač do kúpeľne Heller QS 80. Dokáže totiž veľmi rýchlo vykúriť potrebný priestor.
Všetko pre rýchle zahriatieKinekus
Všetko pre rýchle zahriatie
Všeobecne
Ročná doba a predpoveď počasia nútia aj tých najhorkokrvnejších zamyslieť sa, ako dostať do tela niečo, čo zahreje. A mi máme niekoľko noviniek v sortimente, ktoré pomôžu.
Rozšírený sortiment dekoráciíKinekus
Rozšírený sortiment dekorácií
Všeobecne
Adventné obdobie je už doslova za dverami a Vianoce sú už tiež v dohľade. Okrem iného to znamená, že domácnosti sa zvyknú vyzdobiť. Preto rozširujeme sortiment dekorácií.
Gola nástavceKinekus
Gola nástavce
Všeobecne
Gola nástavce sú v istom zmysle spotrebný materiál, nad ktorým sa nikto príliš nepozastavuje. A preto často ani nevidí rozdiely - aj keď sú zjavné.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY