Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Všetko pre rýchle zahriatie

Všeobecne

Hoci všetci poznáme ľudovú múdrosť, ktorá odporúča alkohol, musíme upozorniť, že tento ľudový recept na zahriatie vôbec nie je dobrý nápad. V prvom rade alkohol spôsobuje vážne problémy s koordináciou, úsudkom a zvyšuje sebavedomie. A to spojené so snehom a ľadom môže skončiť návštevou nemocnice.
Druhým problémom je, že alkohol síce rozťahuje cievy, čiže spôsobí pocit zahriatia, ale tento pocit je len krátkodobý. Roztiahnuté cievy rýchlo spôsobia podchladenie periférnych častí tela a to môže viesť až k omrzlinám.

Preto ak sa rozhodnete pre zahrievanie pomocou nápoja, odporúčame nealkoholický variant, napríklad čaj.

Pri jeho príprave iste využijete niektorú z našich dnešných noviniek v sortimente.

rýchlovarná kanvica

Rýchlovarná kanvica TKG JK 1042 je vyrobená z odolného skla, má podstavec otočný o 360 stupňov a všetky bezpečnostné funkcie  ako napríklad ochranu proti varenu nasucho, patentové otváranie veka a automatické vypnutie. Samozrejmosťou je krytá špirála z nehrdzavejúcej ocele.

Rýchlu príprava veľkého množstva horúcej vody je zaručená - kanvica má objem 1,7 litra a príkon 2000 Wattov.

rýchlovarná kanvica

Druhou kanvciou je nerezová rýchlovarná kanvica značky Concept, model RK-3130. S objemom 1,2 litra sa hodí skôr na úspornejšie kuchynské linky a do menších domácností. Menším hrnčekom je prispôsobené aj jej výlevka. Inak ale disponuje všetkými funkciami, ktoré má mať moderná konvica- signalizáciou zapnutia, krytou špirálou, ľahko vyberateľným sitkom, atď. Jej maximálny príkon je 1630 Wattov.

rýchlovarná kanvica

Ostatným modelom z dnešného predstavovania noviniek je rýchlovarná kanvica RK-3140, rovnako od značky Concept. S vynikajúcim pomerom cena/výkon je táto kanvica, vyrobená z kombinácie matného nerezu a čierneho plastu s modrým LED podsvietením vodoznaku a výkonom 2200 Wattov a objemom 1,7 litra veľmi dobrou voľbou.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY