Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Plastové sito na múkuKinekus
Plastové sito na múku
Všeobecne
Urobte svoje pečenie pestrejším s naším plastovým sitom na múku! Sito je ideálne do každej kuchyne, kde to myslia s výrobou cesta a pečením naozaj vážne.
Nové termohrnčeky v ponukeKinekus
Nové termohrnčeky v ponuke
Všeobecne
Keďže ani zima a sychravé počasie neodradia niektorých z našich zákazníkov od pobytu vonku, pridali sme do nášho sortimentu hneď niekoľko typov termohrnčekov. Poďme sa na ne pozrieť!
Termoska na jedloKinekus
Termoska na jedlo
Všeobecne
Termoska na jedlo je navrhnutá na mieru pre všetkých milovníkov turistiky, kempovania a aktívneho životného štýlu. Táto termoska nie je len nádoba na jedlo, je to váš spoľahlivý spoločník, ktorý vám prináša teplé jedlo kdekoľvek na cestách.
Kuchynské náradie Bergner GIZMOKinekus
Kuchynské náradie Bergner GIZMO
Všeobecne
Vitajte v svete kuchynského náradia, kde spojenie elegance a funkcionality naberá nový význam - predstavujeme vám nerezové kuchynské náradie z produktového radu Bergner GIZMO. S touto exkluzívnou kolekciou nevstupujete len do kuchyne, ale do priestoru, kde design a kvalita idú ruka v ruke.
Vandlíky vo veselých farbáchKinekus
Vandlíky vo veselých farbách
Všeobecne
Vandlík je jednou z najtradičnejších pomôcok v domácnosti. Dá sa používať na tisíc spôsobov. Môžeme v ňom prenášať bielizeň, zbierať doň ovocie či zeleninu, ale aj miešať väčšie objemy potravín, napríklad na zabíjačke. Aj takýto tradičný výrobok je možné vylepšiť. Napríklad zmeniť farby z tradičnej bielej na veselú oranžovú či žltú.
Sporák ALFA 55 ECOKinekus
Sporák ALFA 55 ECO
Všeobecne
Tradičné sporáky ešte nepovedali posledné slovo. Bodaj by nie, keď ich dizajn a vlastnosti sa vyvíjajú viac ako dvesto rokov. A to je už tradícia a skúsenosť. Sporákom Alfa 55 Eco je presne takým dokonalým spojením funkčnosti a tradičného dizajnu. Tento sporák na pevné palivo nesie v sebe všetko, čo potrebujete pre vykurovanie, varenie a pečenie, a to v jednom zariadení.
Sporák ALFA TERM 20 PELETKinekus
Sporák ALFA TERM 20 PELET
Všeobecne
Viete, čo je najväčšia nevýhoda obyčajných sporákov na drevo? Nutnosť prikladania. Niekedy je treba prikladať aj dvakrát za hodinu. Predstavte si, že existuje sporák, ktorý vydrží na jedno priloženie až 20 hodín a navyše vykúri radiátory aj vo vedľajších miestnostiach. Vitajte v budúcnosti vykurovania s naším špičkovým sporákom ALFA TERM 20 PELET!
Pečenie bude hračkouKinekus
Pečenie bude hračkou
Všeobecne
Na rozdiel od varenia je pečenie vyššia chemická škola. Aj malá zmena receptu dokáže zmeniť chuť. Často stačí zmeniť druh sporáku a chuť, ktorú si všetci pamätáme, je preč. Nehovoriac o zmenách v kvalite surovín či príprave cesta. Experimenty sú síce vítané, ale určite nie vo veci receptu. Ak však máte chuť na zmenu a pritom nechcete experimentovať, vyskúšajte niektorú z našich kulinárskych novinek.
Vianočný stromček v juteKinekus
Vianočný stromček v jute
Všeobecne
Vianoce sú čoskoro tu a s nimi prichádza čarokrásna atmosféra a radostné chvíle strávené s rodinou a priateľmi. Nič neprináša vianočnú radosť a pohodu do domova ako krásne vianočné dekorácie. Jednou z našich noviniek v sortimente je aj menší umelý vianočný stromček v jute, ktorý je ideálny do menších priestorov, prípadne na terasy alebo balkóny.
Ostrič nožov Livington Blade StarKinekus
Ostrič nožov Livington Blade Star
Všeobecne
Ostrič nožov Livington Blade Star je spoľahlivý nástroj pre dosiahnutie perfektného ostria noža. A to bezkonkurenčne precízne a jednoducho vďaka inovatívnemu 3-stupňovému systému ostrenia.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY