Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Nové termohrnčeky v ponuke

Všeobecne

Prvý termohrnček, vyrobený z kvalitnej ocele s protišmykovým povrchom, predstavuje spojenie elegancie s funkčnosťou.

Inovatívny dizajn termohrnčeka zabezpečuje, že váš obľúbený nápoj zostane teplý alebo chladný počas 8-10 hodín. Za schopnosť udržiavať teplotu rovnako efektívne ako tradičná termoska vďačí špeciálnemu tesneniu, ktoré využíva pokročilú izolačnú technológiu.

S objemom 500 ml je termohrnček ideálny pre každodenné použitie. Jeho kompaktný tvar zaisťuje ľahkú prenosnosť, či už idete do práce, do školy alebo na výlet.

Dostupný  je v dvoch štýlových farbách - modrej a striebornej.

Druhou novinkou je termohrnček s uškom. Tento termohrnček je vyrobený z kvalitnej ocele a ponúka vám maximálny komfort, či už ste na cestách, v práci alebo len relaxujete doma.

S objemom 360 ml je tento termohrnček ideálnou voľbou pre každodenné použitie. Jeho kompaktný dizajn zaisťuje jednuduchý transport a zároveň vám umožňuje vychutnať si svoj obľúbený nápoj vždy, keď máte chuť.

Termohrnček je vybavený otočným viečkom, ktoré umožňuje pohodlné otváranie pomocou tlačítka. Toto elegantné riešenie eliminuje potrebu odšrobovávania viečka a zabezpečuje rýchly prístup k vášmu nápoju. S pohodlným plastovým uškom môžete termohrnček ľahko držať a niesť kamkoľvek.

Termohrnček udržiava teplotu vášho nápoja počas 8-10 hodín. Bez ohľadu na to, či si doprajete horkú kávu na zahriatie alebo osviežujúci studený nápoj na osvieženie, termohrnček je pripravený poskytnúť vám maximálny zážitok.

Jednoduché čistenie je jedným z hlavných benefitov tohto termohrnčeka. Hladký povrch zabezpečuje, že sa nezachytáva špina, a čistenie je rýchle a efektívne. Je však dôležité spomenúť, že termohrnček nie je vhodný do umývačky riadu.


Tretí termohrnček je vyrobený z kvalitnej ocele s protišmykovým povrchom, čím spojil výkon s dizajnom pre maximálny komfort.

S objemom 380 ml, výškou 20,5 cm a priemerom 7 cm je tento termohrnček ideálnym spoločníkom pre každý deň. Jeho kompaktné rozmery zabezpečujú pohodlné držanie v ruke aj uloženie v taške či batohu, či už idete do práce alebo na výlet.

Otočné viečko termohrnčeka je navrhnuté s ohľadom na pohodlie a praktické použitie. Skrutkový uzáver je vybavený tlačítkom na pohodlné otváranie, čím zabezpečuje rýchly a jednoduchý prístup k vášmu obľúbenému nápoju. Vďaka protišmykovému povrchu je manipulácia s termohrnčekom bezpečná a jednoduchá.

Termohrnček využíva pokročilú izolačnú technológiu, ktorá mu umožňuje udržiavať teplotu vášho nápoja počas 8-10 hodín. Nech si už doprajete horúcu kávu na rozbudivý začiatok dňa alebo osviežujúci studený nápoj počas letných dní, termohrnček je pripravený vám poskytnúť optimálny zážitok.

Zároveň termohrnček prekvapuje širokou škálou farieb. Či je vaša obľúbená farba červená, modrá, hnedá alebo zelená, nájdete presne ten správny odtieň, ktorý bude dokonale odrážať váš štýl a náladu.

No pozor, termohrnček nie je vhodný do umývačky riadu, aby si zachoval svoju optimálnu výkonnosť a životnosť.

Ostatným z dnešných noviniek je termohrnček s objemom 480 ml. Je dokonalým riešením pre tých, ktorí očakávajú spoľahlivé udržiavanie teplotya zároveň vkusný dizajn. Jeho kompaktný tvar umožňuje pohodlné držanie v ruke a ľahkú prenosnosť, či už ste na cestách alebo v pohodlí domova.

Termohrnček sa vyznačuje kvalitou ocele, ktorá nie je len odolná, ale tiež má protišmykový povrch, čím zabezpečuje bezpečné a pohodlné držanie. Jeho tesnenie je koncipované s rovnakým dôrazom na detail ako u termosky, čo znamená, že termohrnček udržiava vnútornú teplotu vášho obľúbeného nápoja po dobu 8-10 hodín.

Výber farby termohrnčeka je takisto jednoduchý, pretože je dostupný v štyroch moderných farbách: červenej, modrej, hnedej a zelenej. Termohrnček nie je vhodný do umývačky riadu.

Ktorýkoľvek termohrnček si vyberiete, môžete si byť istí, že si vyberiete kvalitu so štýlom. Užívajte si váš obľúbený nápoj s termohrnčekom, ktorý je spoľahlivý a elegantný zároveň.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY