Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Sporák ALFA TERM 20 PELET

Všeobecne

Sporák ALFA TERM 20 PELET predstavuje spoľahlivý zdroj tepla s moderným prístupom k efektívnemu vykurovaniu. Sme hrdí, že môžeme do sortimentu spoločnosti Kinekus zaradiť tento klasický, no úplne nový praktický sporák, ktorý vás zaujme nielen svojím dizajnom, ale aj širokým spektrom vlastností.

Sporák na pelety s výmenníkom umožňuje efektívne využitie paliva. Zároveň je ideálny na rovnomerné varenie a pečenie. S týždenným programovaním spustenia a prevádzky si môžete prispôsobiť vykurovanie podľa svojich potrieb a získať maximálnu úsporu energie. Kotol sporáka je vyrobený z kvalitného oceľového plechu, ktorý zabezpečuje trvanlivosť a odolnosť. Ohnisko z kvalitnej liatiny garantuje bezpečné a dlhodobé fungovanie sporáka. Smaltovaná rúra zaručuje nielen kvalitné, ale aj rovnomerné pečenie.

Všetky komponenty potrebné pre prevádzku systému (expanzná nádoba, vodné čerpadlo, poistný a odvzdušňovací ventil) sú v sporáku nainštalované z výroby, čo znamená, že môžete sporák okamžite začať využívať bez komplikácií. Možnosť prevádzky sporáka na 5 stupňov výkonu vám umožní prispôsobiť teplotu podľa aktuálnych potrieb. Zabudované bezpečnostné termostaty zabezpečujú bezpečnú prevádzku a zabraňujú samovznieteniu kachlí.

Výkon sporáka dosahuje 20 kW, s výkonom do vody 15 kW. Znamená to dostatočné výhrevné vlastnosti pre vašu domácnosť. Rozmery sporáka (110 x 85 x 60 cm) a rozmery rúry na pečenie (33 x 44 x 26 cm) sú optimálne pre efektívne využitie priestoru. Dymovod s priemerom 80 mm a zadným napojením umožňuje jednoduchú a vzhľadovo čistú inštaláciu. Sporák má výhrevnosť pre plochu od 120 do 200 m2 a účinnosť na úrovni 90%, čím zaručuje optimálnu energetickú efektívnosť. Spotreba peliet sa pohybuje od cca 1,32 do 4,75 kg/h, čo vám umožňuje efektívne hospodáriť s palivom. S maximálnym operačným časom až 20 hodín a kapacitou zásobníka peliet 30 kg sa vyhnete častému doplňovaniu paliva.

Sporák Alfa Term 20 PELET sa dodáva v bielej a antracitovej farbe. Vďaka tomu si môžete vybrať, ktorá farba sa viac hodí do vašej kuchyne, prípadne spoločenskej miestnosti chaty či chalupy. Investujte do moderného spôsobu vykurovania a varenia v podobe sporáka ALFA TERM 20 PELET a užívajte si útulné teplo s týmto spoľahlivým partnerom pre zimné obdobie.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY