Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Vandlíky vo veselých farbách

Všeobecne

Vandlík s priemerom 50 centimetrov má ergonomický oválny tvar, takže sa ľahšie prenáša. Rozmery 50x40x18 cm znamenajú dostatočný priestor na uloženie rôznych vecí, od ovocia po bielizeň.

Jednou z kľúčových vlastností vandlíka sú jeho praktické uši, ktoré uľahčujú jeho prenášanie. Bez ohľadu na to, či ho presúvate z jednej miestnosti do druhej alebo ho používate na zber plodín vo vašej záhrade, uši vám umožnia pohodlné a bezpečné nosenie.

Farba je dôležitým prvkom, ktorý pridáva vandlíkom šmrnc. Vandlíky v mixe štyroch výrazných farieb - oranžovej, žltej, zelenej a fialovej dodajú priestoru a určite aj práci veselosť. Farebná paleta nielenže oživí priestor. Ak budete mať vandlíkov viacero, môže to uľahčiť napríklad triedenie rôznych vecí.

Farebný plastový vandlík s objemom 18 litrov nie je len praktickým skladovacím riešením, ale aj vyjadrením veselej nálady a štýlu domácnosti. Jeho farebný dizajn, špeciálny tvar a praktické uši ho robia výnimočným a všestranným výrobkom pre každodenné používanie.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY