Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Sporák ALFA 55 ECO

Všeobecne

Sporák Alfa 55 Eco je dostupný v ľavom a pravom prevedení a v bielej a hnedej farbe. Môžete si teda ľahko vybrať model prispôsobený práve do vášho interiéru. Menovitý tepelný výkon sporáka dosahuje 6,3 kW, čo je dostatočné na vykurovanie priestoru až do 66 štvorcových metrov. Jeho kompaktné rozmery (78x96,5x61cm) robia z Alfa 55 Eco ideálne riešenie pre menšie priestory, kde je efektívne využitie miesta kľúčové.

Dymovod sporáka má priemer 120 mm a môže byť umiestnený na hornej aj bočnej strane, čo umožňuje ľahkú inštaláciu do existujúceho komína. Sporák je vybavený ohniskom zo šamotu, čo zabezpečuje efektívne a ekonomické spaľovanie paliva. Zároveň udrží teplo dlhšie aj po vyhasnutí. S účinnosťou na úrovni 74 % je Alfa 55 Eco spoľahlivým zdrojom tepla, aj keď nie je energeticky najefektívnejší. Je to daň za jednoduchosť konštrukcie.

V štandarde je sporák dodávaný s rúrou z oceľového plechu o rozmere 55x54x19,5 centimetra. Bezproblémová inštalácia a jednoduchá obsluha robia z Alfa 55 Eco ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a jednoduchý sporák. Nezáleží na tom, či sa rozhodnete pre ľavé alebo pravé prevedenie, bielu alebo hnedú farbu, sporák Alfa 55 Eco je navrhnutý tak, aby splnil všetky vaše očakávania. Jeho výkon, účinnosť a estetika robia z neho ideálneho spoločníka pre chladné zimné dni.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY