Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Lepiaca pasca na myši a potkanyKinekus
Lepiaca pasca na myši a potkany
Všeobecne
Zásoby uložené na zimu sú veľkým lákadlom pre hlodavce. V boji s nepozvanými hosťami vo vašom dome vám určite pomôže GLUEBAND UNI. Jedná sa o lepovú pascu vo forme dosiek.
Termoska v tvare plechovkyKinekus
Termoska v tvare plechovky
Všeobecne
Cestovanie a aktívny životný štýl vyžadujú spoľahlivého spoločníka, ktorý udrží vaše obľúbené nápoje vždy čerstvé a teplé. Práve preto vám predstavujeme termosku v tvare plechovky s objemom 0,5 litra a dvojitou stenou. Je to viac než len termoska. Je to symbol komfortu najmä na cestách.
Dizajnový čajník CRYSTALKinekus
Dizajnový čajník CRYSTAL
Všeobecne
Ak sa vo svete čajníkov dá hovoriť o exkluzivite, tak práve teraz ste na pravom mieste. V čajníku CRYSTAL sa stretáva jedinečný dizajn s funkčnou dokonalosťou. Čajník CRYSTAL v čiernom matnom prevedení so zlatými prvkami je špičkovým doplnkom pre každého, kto ocení nielen chuť výnimočného čaju, ale aj estetiku v kuchyni.
Petrolejové lampy - kúzlo nostalgieKinekus
Petrolejové lampy - kúzlo nostalgie
Všeobecne
Petrolejové lampy, sú pozostatkom minulosti. Sú to technické výtvory, ktorých úlohou bolo maximalizovať bezpečnosť otvoreného ohňa. Zároveň mali za úlohu vyťažiť z petroleja všetko svetlo, ktoré sa v ňom skrýva. Petrolejky ocenia praví romantici a všetci, ktorí majú radi teplé svetlo žiariaceho plameňa. Petrolejová lampa jedinečným spôsobom prináša do priestoru šarm a atmosféru.
Ako sa najlepšie pripraviť na príchod zimyKinekus
Ako sa najlepšie pripraviť na príchod zimy
Všeobecne
S blížiacim sa zimným obdobím je dôležité, aby sme sa pripravili na príchod snehu a nízkych teplôt. Správne opatrenia nám nielen umožnia vychutnať si krásu zimných dní, ale tiež nám pomôžu udržať sa v bezpečí a pohodlí. Tu sú niektoré tipy, ako sa najlepšie pripraviť na príchod snehu, ľadu a mrazu.
Vložky na zahrievanie chodidielKinekus
Vložky na zahrievanie chodidiel
Všeobecne
Zima sa už naplno ohlasuje. Preto by mali zbystriť pozornosť všetci, ktorých práca či záľuby volajú tráviť čas v chlade. Jednorazové vrecko na ohriatie chodidiel je to pravé riešenie pre príjemné teplo na prechádzke, počas zimných radovánok, rybolove, či počas dovolenky na horách.
Vyhrievací pás na baterkyKinekus
Vyhrievací pás na baterky
Všeobecne
Zažite revolúciu v pohodlnom a účinnom zohrievaní s naším špičkovým akumulátorovým vyhrievaným bedrovým pásom! Už nikdy viac nebudete musieť trpieť chladom a nepohodlím vo vašej bedrovej oblasti.
Kľúč na jednoduché odvzdušnenie radiátorovKinekus
Kľúč na jednoduché odvzdušnenie radiátorov
Všeobecne
Kľúč so zásobníkom na odvzdušnenie radiátorov je šikovný nástroj pre každú domácnosť. Umožňuje veľmi ľahké, rýchle a čisté odvzdušnenie teplovodných radiátorov každého typu a značky.
LED reťaze rôznych typovKinekus
LED reťaze rôznych typov
Všeobecne
Našu ponuku sme doplnili aj o množstvo svetelných reťazí so studeným, teplým a farebným LED svetlom. Nájdete v nej klasické reťaze, ale aj kaskády či cencúle. Stačí si len vybrať!
Sada LED sviečokKinekus
Sada LED sviečok
Všeobecne
Skutočné sviečky pomaly vychádzajú z módy. A niet sa čo čudovať. Ich LED náhrady sú “ako živé”, prežijú 10 000 hodín svietenia a sú mimoriadne bezpečné.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY