Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Lepiaca pasca na myši a potkany

Všeobecne

Sila jednoduchej pasce

GLUEBAND UNI prináša jednoduché a účinné riešenie problémov so škodcami. S jeho lepidlovými doskami v balení ( 2 kusy s rozmermi20,5x15,5 cm získate nástroj, ktorý zastaví myši a potkany. Stačí jeden chybný krok škodcu a pasca ani nemusí zaklapnúť.

Praktické rozmery

S rozmermi 20,5x15,5 cm sú lepidlové dosky GLUEBAND UNI ideálne pre rôzne miesta vo vašom dome či hospodárskych budovách. Môžete ich umiestniť za nábytok, v pivnici, špajzii, garáži alebo kdekoľvek inde, kde zistíte prítomnosť myší a potkanov. Ich univerzálny rozmer znamená, že môžete byť flexibilní v boji proti škodcom tam, kde to potrebujete.

Rozmer 20,5x15,5 cm poskytuje dostatok plochy na zachytenie myší a potkanov, ale zároveň je dostatočne kompaktný na to, aby sa pohodlne umiestnil v rôznych priestoroch.

Účinná kontrola

GLUEBAND UNI nie je len bežná pasca. Lepidlo na doskách je špeciálne navrhnuté tak, aby bolo atraktívne pre škodcov, ktorí na ne vkročia a už nie je cesty späť.

GLUEBAND UNI s balením obsahujúcim 2 kusy lepidlových dosiek na myši a potkany získate dvojnásobnú účinnosť a možnosť chrániť viac priestorov vo vašom dome. 

GLUEBAND UNI si zakladá na bezpečnosti. Lepidlové dosky sú vyrobené s ekologickým prístupom, bez použitia škodlivých chemikálií. Neobsahujú žiadne toxické látky a nešíria nepríjemný zápach, čo z nich robí bezpečnú voľbu pre celú rodinu.

Nič nie je jednoduchšie než používanie GLUEBAND UNI. Stačí otvoriť balenie, umiestniť lepidlové dosky na strategické miesta a nechať ich vykonať svoju prácu.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY