Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť
Kinekus
0
0

Vložky na zahrievanie chodidiel

Všeobecne

Zima je na spadnutie a my máme pre vás jednoduchý a lacný spôsob, ako zahriať vaše nohy aj v najchladnejších dňoch. Výhrevné vložky do topánok, ktoré vás zahrejú už počas 30 minút a poskytnú vám teplo počas celých 10 hodín.

Počkajte len 30 minút a užite si pocit príjemného tepla, ktoré sa šíri po celej ploche vložky.

 S našimi vložkami nemusíte mať strach z mrazivých teplôt. Vaše nohy budú v bezpečí a teple, kdekoľvek idete.

S kapacitou na 10 hodín nepretržitého ohrevu vám naše vložky poskytnú spoľahlivú tepelnú podporu počas celého dňa.

 Pre koho sú naše vložky určené?

  • Milovníci zimných športov: Bez ohľadu na to, či ste na svahu alebo na korčuliach, vložky sú ideálnym zdrojom tepla, pretože nepotrebujú žiadny vonkajší zdroj energie.
  • Outdooroví nadšenci: Prechádzky, turistika, kempovanie - nechajte sa zahriať, kamkoľvek sa vydáte. A bez bateriek a nabíjania.
  • Pracovníci v chladnom prostredí: Budete pracovať vonku? Alebo v chladnej hale či sklade? Naše vložky sú vaším verným spoločníkom v boji proti zime.

Výhrevné vložky sa dodávajú v baleniach po dvoch kusoch. Vrecko sa jednoducho aktivuje otvorením obalovej fólie. Po otvorení stačí vložiť vložky do topánok rovnako, ako bežné vložky. Ihneď si môžete užívať blahodarné teplo. 

Maximálnu teplotu (cca 50°C) dosiahne približne 30 minút po otvorení a udrží si ju až 10 hodín. Teplo je veľmi príjemné, pričom viac ho budete vnímať pri pohybe a chôdzi, pretože chodidlo sa priamo opiera o vložku.

Nezabudnite, že nie ste jediný, koho trápi chlad od studených nôh. Výhrevné vložky do topánok sú skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY