Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

LED reťaze rôznych typov

Všeobecne

Svetelné kaskády

 

Veľmi populárnou svetelnou dekoráciou sú svetelné kaskády. Na svoje napájanie používajú batérie a je možné používať ich vonku aj vo vnútri. Sú vybavené časovačom a dokážu fungovať v ôsmych rôznych režimoch. Môžete si vybrať z kaskád s teplým a studeným svetlom.  Na výber sú aj rôzne veľkosti kaskád 40, 80 a 300 LED žiariviek. U modelov s 300 žiarovkami je na každom z 10 pásov šesť blikajúcich LED.

 

LED reťaze

 

Ak ešte stále nemáte dosť svetelných noviniek, predstavujeme vám ďalšiu sadu. Tentoraz svetelné reťaze so striebornými káblami, napájané na 3 tužkové (AA) batérie. Vybrať si môžete z modelov s 20 aj 40 LED. Dodávajú  sa v studenej bielej farbe alebo s farebnými LED žiarivkami. Samozrejmosťou je časovač na 6 hodín svietenia a 18 hodín vypnutia. Tieto svetelné reťaze sú určené len na použitie v interiéri.

 

Klasické svetelné reťaze

 

Ak nemáte záujem všetky tie moderné svetlá s rôznymi svetelnými efektami, ale stačí vám stará dobrá klasika, máme pre vás aj to. Svetelné reťaze s teplým bielym, studeným bielym alebo farebným svetlom.
Samozrejme, vďaka LED technológií nepotrebujú už napájanie zo zásuvky, ale vystačia si s troma tužkovými (AA) batériami. Ale inak sú to poctivé svetelné reťaze s dĺžkou 14,5 metra a 192 LED žiarivkami.
Samozrejmosťou LED technológie je aj časovač a 8 rôznych režimov. Svetelné reťaze tohto typu je možné používať vo vnútri aj vonku.

 

Ďalšie LED reťaze

 

Svetelné reťaze so studeným, teplým a farebným LED svetlom. Reťaze majú rôzne dĺžky od 9 do 36 metrov, pričom množstvo LED žiariviek sa pohybuje od 120 do 1200 žiariviek, ktoré je možné s rezervou použiť na 3 metre vysoký vianočný stromček..
Samozrejmosťou je časovač a 8 rôznych režimov svietenia. LED reťaze je možné používať vo vnútri aj vonku.  Vyberie si skrátka každý.

 

LED cencúle

 


Ak chcete svetelné dekorácie svojho domu priviezť na novú úroveň, môžete využiť namiesto obyčajných svetelných reťazí svetelné cencúle. Na kábli dlhom 12 metrov  je v tvare cencúľov umiestnených 360 studených bielych LED žiariviek.
Samozrejme, reťaz s cencúľmi je možné použiť v interiéri aj exteriéri. Časovač a 8 režimov sú samozrejmosťou.

 

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY