Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť
Kinekus
0
0

Vyhrievací pás na baterky

Všeobecne

S naším štýlovým, funkčným a nenápadným pásmom získate optimálnu tepelnú pohodu, kedykoľvek to budete potrebovať.

Vyhrievací bedrový pás je navrhnutý tak, aby poskytoval dlhotrvajúce a rovnomerné vyhrievanie. Pokiaľ pracujete v chladnom prostredí, alebo ste náchylní na prechladnutie bedrovej chrbtice či obličiek, je čas vyskúšať si pocit okamžitej úľavy, keď sa váš začne jemne zohrievať bedrový pás.

Pás je vyrobený z mäkkej a elastickej mikrofleecovej látky, ktorá sa ľahko prispôsobí vášmu telu a neobmedzuje pohyb. Pás je navrhnutý tak, aby bol diskrétny a pohodlný na nosenie pod oblečením.
Vďaka širokému elastickému pásu a uchyteniu pomocou suchého zipsu sa prispôsobí každej postave. 

Akumulačný mobilný vyhrievací pás Buerer HK 72 To Go je určený na vyhrievanie spodnej časti chrbta. Stačí ho jednoducho pripnúť a spustiť jedným tlačidlom.
Na rozdiel od starých dobrých ľadvinových pásov, nepôsobí len ako dodatočná izolačná vrstva, Vyhrievací pás Buerer HK 72 skutočne hreje a to až štyri hodiny.
A čo robiť, aby hrial? Stačí ho pripojiť na tri hodiny do elektrickej zásuvky. Mobilný vyhrievací pás je vybavený lítium-iónovým akumulátorom s LED indikátorom stavu.
Bez ohľadu na to, či ste športovec, zamestnanec kancelárie alebo nadšenec do prírody, univerzálna veľkosť a anatomický tvar zabezpečí, že sa pás pohodlne prispôsobí každému.

Pás je vyrobený z príjemne priedušného mikrofleecu, ktorý je možné prať v práčke pri teplote do 30°C.

Buďte pripravení na zimu s naším akumulátorovým vyhrievaným bedrovým pásom - vaším verným spoločníkom v boji proti chladu.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY