Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Kuchynské náradie Bergner GIZMO

Všeobecne

Nerezové kuchynské náradie Bergner GIZMO nie je len súborom praktických pomôcok, ale skutočným prínosom pre vaše kulinárske snaženia. Jeho závesné riešenie pridáva do vašej kuchyne neoceniteľný priestor a udržuje váš pracovný priestor dobre usporiadaný. Náradie bude vďaka možnosti zavesiť vždy upratané a zároveň vždy poruke - a stále na očiach.
Pozrime sa teraz na niektoré kusy kuchynského náradia Bergner GIZMO.

Jednou z perál v tejto kolekcii je nerezová naberačka na špagety. S celkovou dĺžkou 31 centimetrov vám umožní jednoducho a štýlovo podávať špagety. Je závesná, čo znamená, že je vždy po ruke a nezaberie miesto na pracovnej doske. Nerezový povrch nielen dodáva estetický nádych, ale aj zabezpečuje dlhú životnosť, hygienu a jednoduché čistenie.

Ak je na vašom stole domáca pizza častým pokrmom, nerezový krájač na pizzu z produktového radu Bergner Gizmo je tu práve pre vás. S priemerom 7 centimetrov a dĺžkou 18,5 centimetra vynikajúco padne do ruky. Pomocou krájača vytvoríte ľahko a jednoducho precízne rezy. Jeho závesný dizajn znamená, že ho môžete mať vždy po ruke.

Ak sa viac ako pečeniu pizze venujete radšej pečeniu sladkých dezertov, máme pre vás ďalší výrobok z kolekcie Bergner GIZMO. Metlička na šľahanie je vyrobená z nerezovej ocele, čo z nej robí nielen malý kuchynský vizuálny klenot, ale aj trvanlivý nástroj pre každodenné kulinárske výzvy.

Ale sme na Slovensku a čo by to bola za slávnostnú tabuľu či bežný stôl bez slovenského chleba, čiže zemiakov? Bez dokonalého mačkadla na zemiaky, akým je to z kolekcie Bergner GIZMO to možno pôjde, ale prečo nevariť zemiaky štýlovo? Nerezové mačkadlo s rozmermi 29x8,5 cm je štýlové, funkčné a ľahko zavesiteľné. 

Všetky tieto úžasné kusy nerezového kuchynského náradia z produktového radu Bergner Gizmo a aj mnoho ďalších, ktoré sme tu nespomenuli, spája jednotný dizajn dizajnu, kvalita a praktickosť. Urobte si radosť a v kuchyni  investujte do náradia, ktoré vám uľahčí každodennú prácu v kuchyni, bude praktické a elegantné.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY