Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Ostrič nožov Livington Blade Star

Všeobecne

Presnosť nadovšetko - nastaviteľný sklon brúsnych čeľustí

Ostrič nožov Livington Blade Star prináša do vašej kuchyne technológiu, ktorá umožňuje jednoducho a presne prispôsobiť sklon brúsnych čeľustí podľa vašich potrieb. S praktickou nadstavcovou skrutkou môžete s milimetrovou presnosťou nastaviť sklon brúsnych čeľustí pre každý nôž. Tým zabezpečíte, že brúsne čeľuste sú vždy v správnom uhle. To znamená, že každé ostrenie bude presné a efektívne.

Trojstupňový systém ostrenia

Zabudnite na staré metódy brúsenia, ktoré zaberajú veľa času a neprinášajú optimálne výsledky. Livington Blade Star ponúka 3-stupňový systém ostrenia, ktorý premení aj ten najtupší nôž na dokonale ostrý v priebehu niekoľkých sekúnd.

1. stupeň: Brúsne čeľuste z karbidu volfrámu pre hrubé brúsenie. Tento prvý krok odstráni hrubé čiastočky a obnoví základnú ostrosť noža.

2. stupeň: Extrémne tvrdé diamantové brúsne čeľuste pre jemné brúsenie. Diamanty sú známe svojou tvrdosťou a schopnosťou brúsiť aj najtvrdšie nože.

3. stupeň: Vysoko kvalitná keramika na leštenie. Posledný krok je venovaný finálnemu dobrúseniu ostria a dosiahnutiu optimálnej ostrosti.

Jednoduché použitie

Ostrič nožov Livington Blade Star je navrhnutý s ohľadom na jednoduché použitie, takže sa s ním môžu pracovať nielen profesionálni kuchári, ale aj kuchári v domácnosti. Intuitívny dizajn a jednoduché nastavenie robia tento nástroj prístupným pre každého, bez ohľadu na úroveň skúseností.

Livington Blade Star je nielen ostrič nožov; je to inovatívny ostrič z najlepších materiálov. S jeho nastaviteľným sklonom brúsnych čeľustí a 3-stupňovým systémom ostrenia môžete dosiahnuť úžasne ostré čepele s minimálnym úsilím.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY