Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Vianočný stromček v jute

Všeobecne

Vianočná harmónia v malom

Máte obmedzený priestor, ale chcete vo svojom domove pociťovať vianočnú atmosféru? Naša vianočná dekorácia - umelý vianočný stromček v jute - je pre Vás tou správnou voľbou. S výškou 50 cm je dostatočne kompaktný, aby sa vošiel do malých priestorov, no zároveň dosť impozantný na to, aby vytvoril atmosféru vianočnej radosti.

Štýlový dizajn

Naša vianočná dekorácia nie je len obyčajný stromček. Je to kúsok prírody zabalený do elegancie juty, čo mu dodáva rustikálny a pritom moderný vzhľad. Jutový obal nevyzerá len skvele, ale poskytuje aj prírodný dotyk, ktorý vytvára útulnú atmosféru.

Všetci chceme, aby bol váš vianočný stromček nielen pekný, ale aj stabilný. Preto je stromček vybavený záťažou. Čiže nie len estetika, ale aj dôraz na praktickosť.

Umelý vianočný stromček v jute je vhodný nielen do bytu, ale aj do menších prevádzok, kancelárií alebo iných priestorov, kde sa počíta každý centimeter. Ak nemáte veľa miesta, ale stále túžite po vianočnej atmosfére, tento stromček je pre vás ideálny.

Vianočný stromček je ikonickým symbolom vianočných sviatkov a naša verzia v jute dodáva do tejto tradície nový, štýlový rozmer, ktorý si môže dovoliť aj ten, kto nemá priestoru na rozdávanie.

Stačí ho len dozdobiť niektorými z množstva našich vianočných dekorácií alebo svetiel podľa vlastného vkusu a chuti. Predstavte si, ako jeho svetlo oživí váš dom a prinesie doňho radostnú atmosféru.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY