Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Detská komodaKinekus
Detská komoda
Všeobecne
Každé dieťa dospeje do veku, keď sa musí postarať o svoje hračky. Upratať ich, nájsť im miesto. A rodičia by mali pre pre dieťa na to vytvoriť podmienky. Ako prvé útočisko hračiek môže slúžiť malá detská komoda.
Hrnce Eco-ceramicKinekus
Hrnce Eco-ceramic
Všeobecne
Ak máte moderne zariadenú kuchyňu v modernom byte, čičmiansky vzor možno nebude to pravé. Aby sme urobili radosť aj zákazníkom, ktorí si z dôvodu zladenia nemôžu dovoliť modrý riad s ľudovými vzormi, pridali sme do sortimentu aj červený riad.
Všade samé ČičmanyKinekus
Všade samé Čičmany
Všeobecne
Možno ste už zachytili, že spoločnosti Kinekus sa podarilo zabiť dve muchy jednou ranou. Totiž priniesť na slovenský trh štýlové hrnce s vyladeným pomerom kvality a ceny a zároveň finančne podporiť obec Čičmany.
Detský meterKinekus
Detský meter
Všeobecne
Meranie pri zárubni dverí patrilo vždy k tým obradom, ktoré deti obľubovali. V niektorých rodinách sú zárubne s čiarkami stále uchovávané ako pamiatka na mladosť detí, ktoré už majú vlastné deti.
Čajník BallKinekus
Čajník Ball
Všeobecne
Chladné dni neskorej jesene a zimy sú omnoho znesiteľnejšie, ak si ich spríjemníme šálkou teplého čaju. Čajník je v našich zemepisných šírkach skrátka rovnako nevyhnutný a samozrejmý ako metla a podstatne dôležitejší ako odhŕňač na sneh.
Nové vianočné dekorácie v našej ponukeKinekus
Nové vianočné dekorácie v našej ponuke
Všeobecne
Najkrajší čas v roku je už pred dverami. Duchovná príprava určite dôležitá, ale nemali by sme zanedbať ani tú vonkajšiu. Veď preto sú sviatky sviatkami. Aby sa oslavovali. Aby sme svoju radosť z oslavy dali najavo aj navonok. A k tomu patrí aj primeraná výzdoba. Pripravili sme preto malý výber dekorácií, ktoré sa do sortimentu spoločnosti Kinekus dostali len nedávno, ale určite stoja za to, aby sme im venovali pozornosť. Ak sa vám zapáčia, nájdete ich v predajniach Kinekus alebo v partnerských predajniach po celom Slovensku. Alebo z pohodlia domova v e-shope na stránke kinekus.sk.
Ako ušetriť na kúreníKinekus
Ako ušetriť na kúrení
Všeobecne
Návodov, ako ušetriť na teple, je teraz všade plno. Bodaj by nie. Je to životne dôležitá téma. Pridáme teda aj my svojou trochu do mlyna. A keďže sme KINEKUS, urobíme to pekne poriadne - do hĺbky. Ak chcete ušetriť na faktúre za teplo, plyn či drevo, čítajte ďalej.
Nové krmítko pre zimné kŕmenieKinekus
Nové krmítko pre zimné kŕmenie
Všeobecne
Zima je už takmer tu. Síce mešká niekoľko týždňov, ale predpoveď počasia nás tentokrát už azda nesklame a zažijeme prvé tohtoročné sneženie. A to je čas, keď môžeme začať prikrmovať spevavé vtáky v záhradách.
Sklenená termoskaKinekus
Sklenená termoska
Všeobecne
Túžite po návrate starej dobrej termosky? Ale zároveň nie, pretože boli chronicky známe svojou krehkosťou? Stačilo ju menej opatrne ťuknúť a celé sklenené vnútro sa rozsypalo. Moderná fľaša z dvojitého borosilikátového skla je sklenenou termoskou, akú sme si vtedy všetci želali, ale nemohli sme ju mať.
Zber a sušenie húbKinekus
Zber a sušenie húb
Všeobecne
Tento rok sa asi prvý krát všetci tešíme na typickú jeseň s hmlami a dažďom. Veru, leto nás riadne vytrápilo. Ani len do lesa sa nedalo riadne chodiť. V niektorých okresoch bol vstup do lesa zakázaný z dôvodu nebezpečenstva požiaru. Ale aj na zvyšku územia bolo tak teplo, že do lesa šiel len ten, kto musel. Na jeseň je to iné. Počasie nás netrápi horúčavami a na dážď nikto nadávať nebude. Je teda ideálny čas na spestrenie jedálneho lístka hubami. Ale pozor! Nielen jedálneho lístka počas jesene. Huby je možné dlhodobo skladovať a hubovú omáčku si preto môžete dopriať kedykoľvek. Až pokiaľ vystačia zásoby. Ak chcete vedieť, ako na to, aby huby vydržali až do nasledujúcej jesene, čítajte ďalej.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY