Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť
Kinekus
1
0

Nové vianočné dekorácie v našej ponuke

Všeobecne

Adventný kalendár

Adventný kalendár patrí k očakávaniu vianoc. Tento má 24 zásuviek, do ktorých môžete pripraviť sladké prekvapenia pre vašich najmenších. Má rozmery 33x35 centimetrov. Na rozdiel od papierovo-plastových jednorazových kalendárov tento vydrží celé roky. Okrem toho je osvetlený 8 LED žiarivkami, napájanými na dve batérie rozmeru AA, takže večer môže nádherne svietiť a je tak zároveň aj dekoráciou. Je vybavený diaľkovým ovládačom a časovačom.

 

Betlehem

Keď sa Advent prehupne do Vianoc, je čas na inú dekoráciu. V sortimente Kinekusu nájdete mnoho betlehemov, ale tento nový prírastok je jedným z najkrajších. Pozostáva z deviatich figúrok, vyrobených z polyrezínu a krásne maľovaných. Nie je veľký ako vyrezávaný betlehem z Rajca, ale to ani nie je jeho úlohou. Pod vianočným stromčekom priblíži príbeh narodenia Ježiša tým najmenším.

 

Gobelínové obrusy

Na ozdobu sviatočného vianočného stola si medzi novinkami môžete vybrať napríklad tieto obrusy. Jedná sa o gobelínové obrusy z veľmi kvalitnej  tkaniny s gramážou až 435 g/m2. Je zložená z bavlny, polyesteru a akrylu, takže odporúčaná teplota prania je najviac 30°C. Rozmery obrusov sú 100x100 a 45x140 centimetrov.  Ale dosť bolo technických detailov. Obrusov je viacero s rôznymi dekormi. Napríklad s dekorom zobrazujúcim betlehemskú scénu a Svätú rodinu, druhý dekor zasa zobrazuje zimnú dedinku a betlehemcov. Ďalší motív je rastlinný, s dekorom vianočnej ruže. K dispozícií v rovnakých dekoroch sú aj obliečky na vankúše s rozmermi 40x40 centimetrov.
Motívov je však veľa a ideálne je vidieť ich naživo a ohmatať si obrus vlastnými rukami, aby ste si vybrali ten, ktorý sa vám páči najviac.

 

 

Vianočné cencúle

 

Vianočná výzdoba sa netýka len interiérov. Aj exteriér si zaslúži vyzerať pekne. Medzi novinkami v sortimente dekorácií sa preto spolu s inými ocitla aj táto cencúľová LED reťaz.

Vďaka transparentnej farbe káblov je možné použiť ju aj na nerezové a biele zábradlia bez toho, aby zbytočne “kričala”. Zároveň táto farba lepšie ladí so studeným bielym svetlom 300 LED žiariviek. Stupeň krytia IP44 znamená, že je možné používať túto 5 metrov dlhú dekoračnú reťaz vo vnútri, ale aj vonku (za predpokladu, že ju nebudete nasilu namáčať napríklad v sude s vodou) :-)
Napájanie je riešené štandardne zo zásuvky na 230 Voltov. Reťaz má osem režimov, ktoré je možné prepínať z tepla a pohodlia obývačky pomocou diaľkového ovládača.
 

Vianočný lampáš

Ak nie je vaším štýlom oslavovať vianoce pod blikajúcimi LED reťazami, máme v novinkách aj niečo pre vás. Konzervatívnejší kupujúci isto ocenia elegantný LED lampáš s mašľou. Jedná sa o lampášik s rozmermi 10x10x20 centimetrov. Jeho vintage tvar a aj farba sa určite zapáčia tým romantickejšie založeným Napájaný je z troch AAA batérií a je určený na použitie v interiéri, takže napríklad na okennej parapete mu bude tak akurát.


 

Anjel

 

Ak hľadáte vianočnú dekoráciu do detskej izby, resp. na okno, máme pre vás ďalšiu z noviniek. Je ňou asi 20 centimetrov vysoký anjelik. Jeho zvláštnosťou je svietiaca LED sukňa a samozrejme veľká huňatá zimná čiapka. Je možné vybrať si z viacerých vzorov anjelika.

 

Vianočné gule

Čo by to boli za Vianoce bez stromčeka a čo by to bol za stromček bez vianočných ozdôb, ideálne gulí.
Medzi tento sortiment sme zaradili bielo-červené vianočné gule so vzorom ako vystrihnutým z pleteného svetra. Sú z plastu, čo sa nebude páčiť znalcom a vyznavačom originálnych sklenených gulí. O to viac ale tento praktický materiál ocenia rodičia malých detí a samozrejme majitelia mačiek.
Tieto konkrétne majú priemer desať centimetrov (dodávané v balení po štyroch kusoch) a osem centimetrov (dodávané v balení po šesť kusov).

 

Vianočný riad

Ak chcete vyzdobiť aj svoje stolovanie v zimnom a vianočnom štýle, môžete tak urobiť pomocou misiek, tanierov a hrnčekov. Tieto sady sú vyrobené z dolomitu a vyzdobené zimnými a vianočnými dekormi. Je možné vybrať si z viacerých vzorov výzdoby.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY