Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Záhrada

Záhradný nábytok VERONIKAKinekus
Záhradný nábytok VERONIKA
Všeobecne
Pokiaľ je vaším snom praktický a štýlový nábytok balkón alebo terasu, potom je sada záhradného nábytku VERONIKA ideálnym zhmotnením tohto vášho sna.
Postavte si svoj sen s flexi elementKinekus
Postavte si svoj sen s flexi element
Všeobecne
Hľadáte praktický a elegantný spôsob, ako skrášliť vašu záhradu? Prestaňte hľadať, pretože kvetináč Flexi Element je presne to, čo potrebujete. Tento všestranný kvetináč v dizajne betónu vám umožňuje vytvárať rôzne tvary, dekoračné prvky a dokonca aj vyvýšené záhony.
AKU PostrekovačKinekus
AKU Postrekovač
Všeobecne
Pred letnou sezónou sa určite oplatí poohliadnuť po uľahčení práce. Ak potrebujete postrekovač, ktorý je výkonný, spoľahlivý a zároveň ho nemusíte stále pumpovať, potom je akumulátorový postrekovač Gardenline tou pravou voľbou pre vás.
7 parametrov, ktoré si všimnite pred výberom záhradného nábytkuKinekus
7 parametrov, ktoré si všimnite pred výberom záhradného nábytku
Všeobecne
Leto už dýcha jari na chrbát a chce sa ukázať v plnej paráde. Preto je najvyšší čas začať myslieť na kvalitný záhradný nábytok. Na trhu existujú stovky typov a druhov, čo nás pri výbere a kúpe robí nerozhodnými. Nájdite si chvíľu čas, popremýšľajte a nakupujte efektívne. Máme pre vás zopár tipov, ktoré vám pri výbere môžu pomôcť.
Pestovanie priesad: Ako a kedy sadiť semienka na priesadyKinekus
Pestovanie priesad: Ako a kedy sadiť semienka na priesady
V článku sa dočítate: Ktoré rastliny je vhodné predpestovať a v akom termíne? Ako postupovať pri predpestovaní priesad?
Pestovanie v skleníku: Čo, ako a kedy sadiť do skleníkaKinekus
Pestovanie v skleníku: Čo, ako a kedy sadiť do skleníka
V našich podmienkach nám môže skleník zaručiť lepšiu úrodu a vyrovnanejší výnos. Ako zvládnuť pestovanie v skleníku ľavou zadnou? A čo do skleníka sadiť? Odpovede aj množstvo užitočných rád nájdete v našom článku.
Potrebuje v zime záhradný nábytok starostlivosť?Kinekus
Potrebuje v zime záhradný nábytok starostlivosť?
Všeobecne
Často sa pýtame, či potrebuje záhradný nábytok starostlivosť aj v zime. Lepšia otázka by ale bola, či potrebuje záhradný nábytok starostlivosť pred blížiacou sa zimou. Na prvú otázku by sme totiž skôr odpovedali, že nie. Na druhú otázku by odpoveď znela: „jednoznačne áno!“ Ako sa teda postarať o záhradný nábytok pre zimou?
Kompostovanie - kvalitné hnojenie zdarma (návod)Kinekus
Kompostovanie - kvalitné hnojenie zdarma (návod)
Kompostovanie je účinná metóda, ako z biologického odpadu v domácnosti či okolo domu vyprodukovať kvalitné hnojivo bez chémie. Ako správne kompostovať?
Ako na rez jabloníKinekus
Ako na rez jabloní
V predjarných mesiacoch záhradkári a ovocinári vykonávajú takzvaný zimný rez jabloní. Zároveň je toto obdobie najvhodnejšie na rezanie stromov v prípade, že je potrebné ich úplné odstránenie. Všetky potrebné informácie o tomto reze sa dozviete v tomto texte.
Grilovanie nás bavíKinekus
Grilovanie nás baví
Na grile sa dajú pripravovať jedlá zo zeleniny, z húb, ovocia, no najmä z mäsa akéhokoľvek druhu. Ako si dopriať výbornú chuť grilovaných pokrmov?
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY