Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Ako na stavbu plota?Kinekus
Ako na stavbu plota?
Výstavba oplotenia z ohradového pletiva patrí medzi najčastejšie a z ekonomického hľadiska medzi najprijateľnejšie alternatívy. Ako si taký plot postaviť svojpomocne?
3 rady pre tepelnú pohoduKinekus
3 rady pre tepelnú pohodu
Správnym vykurovaním sa dá veľa ušetriť. Naopak, chyby vo vykurovaní môžu náš účet nepríjemne zaťažiť, ba čo viac, v niektorých prípadoch môžu aj poškodiť zdravie. Základom správneho, zdravého a ekonomicky prijateľného vykurovania je neprekurovať obytné priestory.Vzduch v prekúrených miestnostiach býva suchý, pričom vysušuje sliznice, sťažuje dýchanie a osobám s chorobami dýchacích ciest spôsobuje problémy. Koľko stupňov teda potrebujeme?
Fólia na potravinyKinekus
Fólia na potraviny
Každý z nás potrebuje občas v kuchyni niečo zabaliť. Čo tak použiť skvelú priehľadnú potravinovú fóliu s praktickým rezačom?
Tlakové hrnceKinekus
Tlakové hrnce
Všeobecne
Aké sú výhody tlakového hrnca? Je varenie v ňom bezpečné? Aj toto sú otázky, s ktorými sa stretávajú naši predavači. Skúsime na ne odpovedať.
Kinekus ŽilinaKinekus
Kinekus Žilina
Všeobecne
Pozrite si malú ukážku našej predajne v Žiline.
Akumulátorová metla TwisterKinekus
Akumulátorová metla Twister
Všeobecne
Skúste upratovať jednoduchšie. S akumulátorovou metlou Twister nepotrebujete žiadne káble, preto bude zametanie odteraz príjemné a zábavné, navyše - prácu s ňou zvládnu aj deti!
Predstavujeme náš nový internetový obchodKinekus
Predstavujeme náš nový internetový obchod
Všeobecne
To, že tento rok oslavuje KiNEKUS štvrťstoročnicu už určite viete. Za tento čas sme stihli mať už 4 verzie našej internetovej stránky. Technológie a užívateľské správanie na internete sa od vytvorenia poslednej verzie výrazne zmenili najmä príchodom smartfónov a tabletov. A keďže nechceme zaspať na vavrínoch, ale kráčať s dobou, prinášame vám novú verziu našej stránky.
Ako si udržať chuť leta po celý rok?Kinekus
Ako si udržať chuť leta po celý rok?
Všeobecne
Najlepší spôsob je spracovať zeleninu a ovocné plody tak, aby ste si podmanivé vône a chute leta mohli užiť hocikedy počas roka. Ak aj vy uprednostňujete vlastnoručne vyrobenú „kvalitku“ pred hotovými produktami zo supermarketu, prinášame vám zopár receptov, vďaka ktorým si leto na jazyku pripomeniete hoc aj počas mrazivej zimy.
Zatvorené predajne 25.6.2016Kinekus
Zatvorené predajne 25.6.2016
Všeobecne
Dňa 25.06.2016 budú predajne KINEKUS v Bratislave, Trenčíne, Žiline a Košiciach z organizačných dôvodov zatvorené.
5 dôvodov, prečo by sme mali jesť makKinekus
5 dôvodov, prečo by sme mali jesť mak
Všeobecne
Mak je neodmysliteľnou súčasťou asi každej slovenskej kuchyne. Buchty, záviny, šúľance či bobáľky – to sú najobľúbenejšie makové jedlá, bez ktorých si azda náš jedálniček ani nevieme predstaviť.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY