Prečo nakupovať v Kinekuse?
Prečo nakupovať v Kinekuse?
Prečo nakupovať v Kinekuse?

Údiareň malá balkónová s teplomerom na gélové palivo + piliny

Objednávkové číslo : 770330003

Údiareň malá balkónová s teplomerom na gélové palivo + piliny

Objednávkové číslo : 770330003

Informácia o dodaní

Doručenie od 2,49 €

Možnosti doručenia

67,99 
 Cena s 20% DPH za ks
KiNEKUS Bratislava Vajnory
1 ks 
KiNEKUS Bratislava Petržalka
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
KiNEKUS Eshop Žilina, Rosinská 13, Vchod C, po-pia: 7:00-15:30
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
KiNEKUS Žilina, Kamenná 4
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
KiNEKUS Ružomberok
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
KiNEKUS Trenčín
2 ks 
KiNEKUS Nitra
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
KiNEKUS Trnava
1 ks 
KiNEKUS Prievidza
2 ks 
KiNEKUS Púchov
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
KiNEKUS Košice
1 ks 
KiNEKUS Poprad, OC Kriváň
2 ks 
KiNEKUS Prešov
1 ks 
Predajňa ZLACNENÉ Žilina
Objednať z centrály na predajňu (5-8 pracovných dní)
67,99 
 Cena s 20% DPH za ks
Bezpečný nákup
14 dní na vrátenie tovaru
31 ročná tradícia
041 / 222 07 07 | eshop@kinekus.sk

Malá údiareň z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vhodná najmä na dva typy údenia – horúce údenie a údenie teplým dymom. 

Stačí vám balkón alebo terasa. Vďaka malým rozmerom si udiareň môžete vziať aj na kemping alebo výlet.

  • rozmer 42 x 27 cm
  • s teplomerom
  • na gélové palivo
  • piliny ZADARMO
  • údenie hydiny a červeného mäsa trvá 60-90 minút, ryby 30 minút

 

Obsah balenia:

  • kovový podstavec
  • dva horáky s reguláciou plameňa s krytmi
  • pekáč s rukoväťami
  • dolný a horný rošt
  • tácka na odkvapkávajúci tuk
  • veko so vstavaným teplomerom
  • balenie údenárskej štiepky (cca 400g)
  • bylinková koreniaca zmes na ryby

 

POZRITE SI VIDEO NIŽŠIE

  

  

Pozrite si udiareň v praxi

Popis

Malá účelná súprava na údenie z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele je vhodná najmä na údenie rýb, hydiny ale aj iných druhov mäsa. Udiareň je vybavená dvomi horákmi na gélové palivo Browin, alebo denaturovaný bezfarebný lieh.

Vďaka svojim malým rozmerom ju môžete použiť ako na balkóne, terase, v záhrade, tak aj na cestách, napríklad počas kempingu. 

Ako a čím je možné údiť?

Na údenie môžeme používať  drevné štiepky z rôznych druhov listnatých stromov. Medzi vyhľadávané patria bukové alebo štiepky z ovocných stromov – slivka, čerešňa, višňa.

Horúce údenie prebieha pri teplote 50°C – 90°C. Tento spôsob údenia je vhodný na priebežnú spotrebu, najmä pre údenie rýb. Teplota dymu rýchlo rastie a údené mäso získa požadovanú farbu a špecifickú arómu.

Údenie teplým dymom prebieha pri teplote 25°C – 50°C. Pri takomto údení zostane mäso a ryby šťavnaté. Dochádza k intenzívnejšiemu uvoľneniu arómy typickej pre údeniny a údené mäso je jemnejšie. Približný čas údenia je 30 min – 60 min pre ryby a 60 min - 90 min pre hydinu (prípadne „červené“ mäso).

Recept na údené pstruhy:

4 cca 300 g pstruhy
3 l studenej vody
140 g soli
100 g  cukru
20 g sušeného kôpru
5 g čierneho korenia

Ryby dôkladne umyjeme. Z ostatných surovín pripravíme nakladaciu zmes, do ktorej ryby vložíme a uložíme asi na 10 hodín do chladničky. Následne ryby vyberieme a dôkladne osušíme. Dochutíme posypaním tradičnou zmesou na ryby. Ryby údime teplým dymom 40 – 50 minút.

Názornú ukážku si môžete pozrieť na videu.

SÚVISIACE PRODUKTY

ZÁKAZNÍCI K PRODUKTU ČASTO NAKUPUJÚ

OBĽÚBENÉ V KATEGÓRII

Hodnotenia

Hodnotenia od zákazníkov

5
1
2
3
4
5
(2 hodnotenia)
5
 2
4
 0
3
 0
2
 0
1
 0

Pomôž ostatným pri výbere

Pozrieť stranu
Roman

Spokojnosť z nákupom

uverejnené pred 1 mesiacom

0 ľudia očnačili hodnotenie za užitočné
Jaroslav

Stolová udiareň.

uverejnené pred 9 mesiacmi

Vo videu zle poskladané rošty. Rošty idú na tácku.

1 človek označil hodnotenie za užitočné