Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť
Kinekus
1
0

Detské náradie do záhrady

Všeobecne

Aby sa deti nestali jednotkami v štatistikách obezity, pomôže im trocha pohybu na čerstvom vzduchu. Od rodičov sa naučia pracovať a možno im prácu oživia aj zážitky, ak nájdu popri práci dážďovky, chrobáčiky a pri troche šťastia aj ospalého ježka kdesi pod kopou raždia.

Ale aby deti s nami radi pracovali, mali by sme im poskytnúť aj primerané náradie.

Vlastné náradie v deťoch vzbudzuje pocit vlastnej dôležitosti. Majú totiž čosi, čo majú aj dospelí, ale je to už ich vlastné.
Zároveň je to pre nás aj deti príležitosť na učenie zodpovednosti. Náradie totiž treba udržiavať v poriadku a po práci ho vždy upratať, podobne ako hračky.
Detské náradie je síce “hračkárske” ale je to ideálny prechod k skutočnému plnohodnotnému náradiu.
Učí deti pracovať, čo zlepšuje ich motorické schopnosti a posilňuje vôľové vlastnosti.
Účí ich spolupráci, uvažovaniu a dáva im zažiť pocit dôležitosti.

V Kinekuse ponúkame viacero sád detského náradia a aj náradie, ktoré je možné kúpiť po kusoch.

Prvou je sada detského náradia, ktorá je vyrobená z kombinácie plastu a dreva. Obsahuje švédske hrable, obyčajné hrable, špicatu a rovnú lopatu.
Násady sú dlhé 65 centimetrov.

Pokiaľ už doma nejaké náradie máte, prípadne nepotrebujete kupovať hneď celú sadu, máme pre vás náradie, ktoré je možné kúpiť aj po kusoch. Prvým je detská metla s drevenou násadou s farebnými pruhmi a celkovou dĺžkou 73 centimetrov. Metla má plastové štetiny a plastovú koncovku rukoväte.

Detská motyka s farebnými pruhmi na drevenej rukoväti má celkovú dĺžku 72 centimetrov a jej násada je kovová.

Rovnako kovové sú detské hrable so siedmimi zubami a ďalšie hrable, tentokrát detské lamelové švédske hrable.


Pokiaľ chcete dieťa naučiť sadiť stromy či iné rastliny, isto sa vám hodí detský rýľ. Je približne rovnako dlhý ako ostatné náradie a pozostáva z rovnakej kombinácie ocele a dreva. Rovnaká je aj plastová koncovka, ktorá umožňuje zavesenie náradia.

V našej ponuke sa nachádza aj detská lopata. Keďže sa používa najmä na prehadzovanie piesku, je plastová. Samozrejme s riadnou drevenou rúčkou.

Pokiaľ sa malý pomocník či pomocníčka chce postarať o záhony, je tu pre neho sada detského náradia, pozostávajúcu z detských hrabličiek, lopatky na sadenie a lopatky na prehadzovanie hliny. Náradie má drevené rúčky a kovové násady, takže naozaj čosi vydrží.

Veríme, že si z našej ponuky vyberiete. Nabudúce sa pozrieme na náradie, ktoré môže drobizg využiť vo svojej kuchynke.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY