Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Moderný hospodár
Kinekus
0
0

Kôš na prádlo: Špinavá aj čistá bielizeň má svoje miesto

Koše na bielizeň ako doplnok

Keďže oblečenie, posteľné obliečky, kuchynské utierky či osušky sa dokážu v niektorých domácnostiach rozmnožovať neuveriteľnou rýchlosťou, kôš na prádlo má zväčša vyhradené hrdé miesto v blízkosti kúpeľne alebo priamo v nej. Mal by teda ladiť s okolím ako doplnok. Aj preto sme pre vás v Kinekuse pripravili ponuku rôznych košov na prádlo. Vyberte si napríklad:

  • koše na čistú bielizeň, 
  • koše na špinavú bielizeň,
  • ratanový kôš na prádlo, 
  • rohový kôš na prádlo

Kôš na prádlo – špinavé alebo čisté? 

Už kvôli zachovaniu estetiky, koše na špinavú bielizeň uzatvárateľné. Veď nie nadarmo sa hovorí, že netreba prepierať špinavú bielizeň na verejnosti. Aj jej dočasné uskladnenie na ceste do bubna práčky by preto malo ostať tajomstvom. Každá gazdinka sa predsa rada pochváli dokonale upratanou domácnosťou. Do nej veru špinavá bielizeň nepatrí. Je pekne schovaná „pod pokrievkou“. 

Kôš na čisté prádlo je zase otvorený. Je to preto, aby bielizeň zozbieraná zo sušiaka, zo šnúry na záhrade alebo vytiahnutá zo sušičky mohla pokojne „dýchať“. Tieto koše u nás nájdete v rôznych farebných vyhotoveniach aj veľkostiach a v tradičných tvaroch. Využijete ich nielen pri zberaní bielizne, ale tiež na prenášanie opratých vecí k sušiaku na prádlo. 

Tieto koše ale využijete na veľa ďalších spôsobov a majú množstvo výhod. Sú ľahké, skladné a deti v nich nebudú hľadať schované vianočné darčeky. Pri sťahovaní alebo prenášaní vecí oceníte veľký objem a sú praktickým pomocníkom aj vtedy, keď vám dochádza miesto v skriniach. Máte v rodine zaujímavý spôsob, akým vy či vaši blízki používajú kôš na bielizeň? 

Tip: Ak používate naparovaciu žehličku s poriadnou dávkou pary, nechajte čerstvo vyžehlené oblečenie pár hodín odpočívať, aby z neho prebytočná voda unikla. Viac pary používame najmä v prípade, keď je oblečenie príliš suché, no potom môže byť zase príliš vlhké na odloženie do skine. 

Pri zariaďovaní domácnosti by vám teda nemali chýbať tieto dva základné koše. A tiež sušiak na prádlo alebo šnúry na sušenie bielizne. Navyše, pri takomto sušení si môžete byť istí, že šetríte prírodu aj energiu. A to je dôležité tiež. 

S výberom vhodného koša na bielizeň vám radi poradíme. Všetky naše koše sú vyrobené z kvalitných a trvácnych materiálov a slúžiť vám budú celé roky. Kontaktujte nás a spoločne vyberieme tie najlepšie koše pre vás.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY