Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Moderný hospodár
Kinekus
0
0

Sušiak na prádlo: Praktický pomocník do bytu aj do domu

Sušiak na prádlo a jeho varianty

Asi najklasickejším spôsobom ako sušiť bielizeň je rozložiť „ušatý sušiak“ na mieste, kde zaberá najmenej miesta. U nás ale nájdete aj ďalšie typy sušiakov, ktoré vás svojou funkcionalitou prekvapia. Vyberte si napríklad:

Sušenie a žehlenie bielizne sú aktivitami, ktoré robíme pravidelne. Bez ohľadu na to, ako veľmi sme zaneprázdnení, čisté oblečenie, ponožky, dres na tréning alebo košeľu na špeciálnu príležitosť, chceme mať vždy po ruke. 

Sušte do výšky

Na internáty, do garsónky alebo menšieho bytu si vyberte praktický sušiak na prádlo, ktorý nezaberie veľa miesta. V čom je jeho tajomstvo? Sušiak sa rozťahuje smerom hore, teda vertikálne. Umiestnite na neho rovnaké množstvo bielizne ako na klasický široký šušiak, no zaberie omnoho menej miesta. To ocenia mladí na internáte, obyvatelia menších bytov a tiež tí, ktorí potrebujú sušiť v interiéri iba občas a hľadajú praktické a úsporné riešenie. 

Sušte do šírky

Klasický sušiak, ktorý používa väčšina domácnosti, sa rozkladá do šírky. Je to praktické najmä preto, lebo sa tak zväčšuje plocha, z ktorej sa z mokrej bielizne vlhkosť odparuje. Tieto sušiaky sú tiež stabilné a dobre poslúžia aj ako doplnok pri sušení bielizne na záhrade. V prípade, že fúka silnejší vietor, je lepšie sušiak stiahnuť alebo ak je vetrík miernejší, stačí, že stojan upevníte ťažším predmetom, aby vám bielizeň nepristála u susedov.

Stropný šušiak na prádlo na balkón či do kúpeľne

Určite ste si už niekedy všimli, že vaša susedka má akýsi parádny sušiak, ktorý nie je vidieť, no predsa na ňom visí bielizeň. Možno používa stropný sušiak na prádlo, ktorý objavila v Kinekuse. Upevňuje sa na strop na balkóne alebo v kúpeľni. Bielizeň na neho zavesíte pohodlne zo zeme, a potom ju jednoduchým pohybom vytiahnete do výšky, aby vám neprekážala pri oddychu alebo pri pohybe. Jednoduché a veľmi praktické riešenie, čo poviete?

Ak by ste pri výbere sušiaka na prádlo potrebovali poradiť, neváhajte nás kontaktovať. Veľmi radi vám poradíme s inštaláciou sušiaku alebo vyberieme taký, ktorý vám bude vyhovovať najviac. Sme tu pre vás každý deň.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY