Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Moderný hospodár
Kinekus
0
0

Pletivo na plot a tieniaca sieť – dokonalé súkromie aj bezpečie

Jednou zo základných súčastí každého rodinné domu alebo okolia chaty je fyzická bariéra. Trpezlivejší z nás preferujú pred rôznymi bránami a oploteniami živý plot z hustých drevín. No ak sa vám nežiada čakať roky na to, kým kríky vyrastú a neradi hľadáte dieru v plote, vyberte si riešenie u nás. Pletivo na plot a tieniaca sieť sú praktickým aj estetickým riešením. 

Pletivo na plot v Kinekus

Naše predajne už isto poznáte. Ak ale preferujete nákup online, vyberte si u nás:

  • ohradové pletivo,
  • štvorcové pletivo,
  • oborové pletivo,
  • zajačie ploty a ohrady,
  • príslušenstvo k plotom.

Ak máte doma alebo v susedstve zajace, tak veľmi dobre viete, aké nepríjemné je, keď sa dostanú na nevhodné miesta. Pletivo vám pomôže ich pohyb obmedziť a vy si tak ochránite úrodu na záhrade alebo tvarovanú skalku. Myslite tiež na ochranu majetku alebo vymedzenie priestoru, pokiaľ máte negatívne skúsenosti s turistami, ktorí k vám radi zablúdia pri objavovaní okolia.

Vyberte si u nás z ponuky pletiva na plot a vymedzte si vybranú časť záhrady alebo si ním ohraďte celý pozemok. Môžete si byť istí, že sa k vám nedostanú nevolaní hostia – tí štvornohí alebo i dvojnohí záškodníci. Podľa toho, kto vás navštevuje najčastejšie si tiež vyberte veľkosť pletiva, teda jeho tvar. 

Stĺpiky a vzpery na ploty a ohrady

Plánujete pozemok alebo záhradu oplotiť? Okrem pletiva budete potrebovať aj stĺpiky a vzpery. Bez nich by ste predsa plot nemali o čo pripevniť a správne vyrovnať. U nás nájdete poplastované a pozinkované stĺpiky, rôznych dĺžok a priemerov. 

Tieniaca sieť pre súkromie aj pohodlie

Ak už máte pletivo na plot, stĺpiky a vzpery, môžete zvážiť čosi navyše. Tieniaca sieť vám pomôže odohnať neželané pohľady a počas horúcich letných dní vytvorí príjemný chládok. Využiť ju môžete aj v prípade, že máte v jej blízkosti posadené plodiny, ktorým prekáža horúce slnko. Tieniacu sieť upevníte na pletivo celkom jednoducho. Stačia vám spony na tieniace siete.

Inštalácia tieniacej siete je preto veľmi jednoduchá a zvládne ju aj úplný začiatočník. Dôležité je ale zohľadniť dĺžku a výšku pletiva, na ktoré budete tieniacu sieť pridávať. V prípade, že by ste chceli pridať na tieniacom efekte alebo sa skutočne dobre schovať pred zvedavými susedmi či turistami, môžete sieť preložiť dvojmo. Takto jednoducho získate akúsi formu nepriehľadnej a nepriepustnej steny. 

S výberom vhodného pletiva na plot a tieniacej siete vám radi poradíme. V Kinekuse nájdete rôzne tvary, veľkosti a vypracovanie plotov a tieniace siete s rôznym stupňom tienenia. Kontaktujte nás a spoločne zvolíme najvhodnejší variant pre vašu záhradu či dom.

 
Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY