Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Záhrada
Kinekus
0
0

Vytvorte si v záhrade malý kúsok raja –záhradné hojdačky...

Postavte záhradnú hojdačku do záhrady alebo uviažte hojdaciu sieť medzi dve jablonky vo vašom ovocnom sade. Pripravte si exotický nápoj, „uvelebte sa“ v hojdačke či sieti, vezmite si veľký slamený klobúk, zavrite oči a cíťte sa aspoň na chvíľu ako v tropickom „raji“.

Záhradné hojdačky a hojdacie siete sú klasickým doplnkom záhrad a terás už dlhú dobu. Niet divu, pretože si v nich po dlhom a náročnom dni môžete dokonale oddýchnuť. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si malý kúsok raja aj vo svojej záhrade.

záhradná hojdačka nikola drevená

Záhradná hojdačka

Hodí sa do záhrady, na väčšiu terasu i na dvor. Nájdete ju v rôznych prevedeniach – či už ide o farbu, veľkosť alebo materiál, z ktorého je zhotovená. Rovnako si môžete vybrať aj počet miest a prípadné komponenty, akými sú striešky, podušky či dokonca moskytiéry.

Záhradné hojdačky vám prinesú zábavu na každý deň. To však nie je všetko. Vďaka tomu, že sa v nich viete (prí)jemne rozhojdať, vás záhradné hojdačky  dokážu uspať ako „bábätko“ a zároveň vám zabezpečiť pohodlný oddych počas horúcich i chladnejších dní.záhradná hojdačka s moskytiérou, strieškou a poduškami

 

Máme pre vás tip. Ak sa chcete cítiť naozaj pohodlne, bude pre vás ta pravá záhradná hojdačka s moskytiérou. Jej súčasťou sú obľúbená strieška či pohodlné podušky.

 

Hojdacia sieť

Pokiaľ snívate o sedení uprostred záhrady plnej stromov alebo jednoducho túžite po niečom „menšom“ ako sú záhradné hojdačky, určite si zamilujete hojdaciu sieť. 

hojdacia sieť vhodná na oddych - cíťte sa ako v "raji"

Okrem ceny a veľkosti má hojdacia sieť výhodu v tom, že sa pri nej vyhnete náročnému skladaniu a inštalácii. Hojdaciu sieť stačí upevniť na 2 stromy či medzi 2 pevné tyče a podobne.

Pokiaľ chcete sieť používať aj mimo záhrady, zaobstarajte si napríklad aj stojan (alebo držiak) na sieť. Môžete ho položiť takmer kdekoľvek a hojdaciu sieť naň zavesíte veľmi jednoducho vždy, keď to budete potrebovať.

Horúci deň alebo teplá letná noc? Na tom nezáleží! Záhradná hojdačka či hojdacia sieť budú pre vás úžasnými spoločníkmi aj v tom najväčšom parne. Nechajte si poradiť, pohodlne sa usaďte, pomaly sa rozhojdajte, nechajte sa ovievať jemným vánkom a užite si aj toto leto naplno.

záhradná hojdačka milano béžová     záhradná hojdačka kiara drevená     záhradná hojdačka Toledo

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY