Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Stavba a železiarstvo
Kinekus
0
0

Špičkový výkon, perfektná cena. To je náradie INGCO

Všeobecne

Domáci majstri, zvýšte pozornosť. Kinekus prináša novinku na slovenský trh – elektrické náradie, ktoré v sebe spája výkon, kvalitu a funkčnosť,  to všetko za mimoriadne priaznivú cenu. Zoznámte sa s ním.

INGCO – náradie majstrov 

Každý správny kutil potrebuje náradie, na ktoré sa môže spoľahnúť vo všetkých situáciách. Náradie INGCO je presne také. Spoľahlivé, kvalitné a efektívne. Kvalita týchto zariadení nespočíva iba v ich účinnosti, výkone a funkčnosti. Značka INGCO kladie tiež dôraz na perfektnú manipuláciu, udržateľnosť a v neposlednom rade aj na vzhľad svojich produktov. Zameriava sa na to, aby jej elektrické náradie malo nielen profesionálnu kvalitu, ale bolo aj cenovo dostupné.

Príklepová vŕtačka ID11008

príklepová vŕtčka ingco pri vŕtaní do dreva

Financie ušetríte už len tým, že ju využijete na práce, na ktoré by ste normálne potrebovali niekoľko ďalších náradí. Pomocou nej môžete:

* vŕtať, 

* skrutkovať,

* šmirgľovať a brúsiť,

* miešať.

Tento univerzálny nástroj disponuje vstupným výkonom 1 100 W a otáčkami až 2 800 ot./min. Vďaka regulácii rýchlosti dokážete bez problémov vŕtať do materiálov akejkoľvek tvrdosti a štruktúry. Na menší otvor a mäkší materiál sú vhodné rýchlejšie otáčky. Na väčšiu dieru a tvrdší materiál, naopak, nižšie. Pri vŕtaní do betónu, panelov alebo kameňa vám padne vhod príklep.

Na otáčky myslite aj pri skrutkovaní. Elektrická vŕtačka nie je ručný aku skrutkovač, má oveľa väčšiu silu. Ak si nedáte pozor, môžete strhnúť závit na skrutke alebo zničiť jej hlavičku. Časy, keď ste museli brúsiť a šmirgľovať ručne, sú preč. Kúpte si nadstavec a rýchlo a pohodlne vyčistite od hrdze aj veľké plochy. Nezabudnite však na chladenie. Nechajte vŕtačku občas vydýchnuť.

Potrebujete rozmiešať maltu, farbu alebo omietku? Pokojne to spravte. Využite vŕtačku a zarobte si, čo potrebujete. Výhody, vďaka ktorým sa táto vŕtačka stane vaším dôležitým pomocníkom:

* kovové skľučovadlo s max. rozsahom 13 mm,

* odolná oceľová upínacia hlava,

* prepínač smeru otáčok,

* kvalitná hliníková prevodovka,

* oporná otočná rúčka nastaviteľná podľa potreby,

* náhradné uhlíky.

Malou nevýhodou je jej o niečo vyššia hmotnosť. Je to však daň za robustné telo, objem motora a výborný výkon. 

Vŕtacie kladivo RGH9028

vŕtacie kladivo počas vŕtania

Toto vŕtacie kladivo je skutočným špecialistom na náročné výzvy. Keď príde reč na tvrdšie materiály ako betón alebo murivo nemá v tomto obore konkurenciu. Tri vrtáky v balení umožňujú rôzne veľkosti vŕtaní, zatiaľ čo dva sekáče sú ideálne pre odstránenie nadbytočného materiálu alebo dokonca pri demolačných prácach. 

V praktickom balení sa nachádzajú tri vrtáky, dva sekáče a jedna súprava uhlíkových kefiek navyše. Nie je to multifunkčný nástroj ako vŕtačka, avšak ak chystáte väčšiu prerábku, pri ktorej sa nevyhnete demolačným prácam, toto vŕtacie kladivo je na to ako stvorené.

Výhody:

* SDS Plus upínanie vrtákov a sekáčov,

* obojsmerný chod,

* rýchle nastavenie prednej rúčky,

* ergonomický úchop,

* aretácia spúšte.

Hoci má toto vŕtacie kladivo množstvo plastových častí, je mimoriadne pevné a odolné. Vďaka tomu je navyše aj ľahké. Dlhšia práca je s ním preto je veľmi pohodlná. 

Uhlová brúska AG90028

uhlová brúska počas brúsenia s lietajúcimi iskrami

Jeden z ďalších univerzálnejších nástrojov z rodiny INGCO je uhlová brúska. Má množstvo výhod a využijete ju na:

* brúsenie,

* rezanie,

* hladenie,

* tvarovanie a opracovanie.

Neodolajú jej žiadne hrubé nečistoty, ostré hrany alebo hrdza. Po odstránení týchto nedokonalostí brúsku môžete využiť aj na prípadné ďalšie dohladenie povrchu. Tento nástroj je však vhodný aj na rezanie. Vďaka množstvu vymeniteľných špeciálnych kotúčov prerežete čokoľvek, od plastu cez kameň až po kov. Poradí si s kanalizačnými rúrkami, zámkovou dlažbou aj betonárskou oceľou. Umelci pomocou nej dokážu vytvarovať a opracovať materiály až do podoby rôznych sôch, prípadne iných umeleckých diel.

S priemerom kotúča 125 mm je uhlová brúska AG90028 určená na štandardné domáce použitie. Jej parametre a výhody sú:

* vysoký vstupný výkon 900 W,

* otáčky až 12 000 ot./min.,

* závit vretena: M14,

* vyhotovenie v odolnej triede INDUSTRIAL,

* uchytenia rúčky na pravú aj ľavú stranu.

Menšie rozmery brúsky v porovnaní s konkurenčnými môžu na prvý pohľad pôsobiť menej profesionálne. Netreba sa však nechať odradiť. V malom tele sa totiž nachádza výkonný motor a bez problémov zvládne aj ťažšie úkony. Okrem toho je s touto brúskou vďaka menším rozmerom ľahšia manipulácia

Multifunkčná píla MFS1251

ruka v pracovnej rukavici držiaca multifunkčnú pílu INGCO

Keď rozprávame o multifunkčnosti, musíme spomenúť nástroj, ktorý má toto slovo priamo v názve. Multifunkčná píla INGCO MFS1251 vám umožní bezpečne rezať keramickú dlažbu, drevený obklad, podlahy aj dosky. Na píle si jednoducho môžete nastaviť zanorenie kotúča pomocou skrutky na lište . Tiež si môžete vybrať uhol pozdĺžneho rezu až do 45°. Svojou konštrukciou a vysokou odolnosťou patrí medzi produkty vhodné aj na intenzívnejšie práce.

Výhody:

* vstupný výkon až 750 W,

* otáčky bez zaťaženia: 4 700 ot./min.,

* kapacita rezu: 45 a 90 stupňov,

* výrobok radu INDUSTRIAL na vysoké zaťaženie a odolnosť,

* uhlíkové kefky navyše.

Hoci konštrukciou pripomína klasickú uhlovú brúsku, s touto multifunkčnou pílou dokážete jednoducho rezať rovno a presne. Pôsobí veľmi robustne,, napriek tomu je ľahká a vďaka svojmu aerodynamickému telu sa s ňou výborne manipuluje.

Okružná píla CS18568

muž reže okružnou pílou INGCO

So vstupným výkonom 1 600 W, rýchlosťou 5 000 ot./min. a robustným vyhotovením sa táto okružná píla stáva nenahraditeľnou aj pri vysokom zaťažení. Je ideálna na presné rezanie dreva na požadované dĺžky. Presnosť a precíznosť zabezpečuje nastaviteľné vodiace pravítko. Rovné, dlhé a čisté rezy sú preto pre ňu hračka. Ergonomické gripy potom zaisťujú výborný úchop a celkovú perfektnú manipuláciu, stabilitu a bezpečnosť.

Výhody:

* pevná konštrukcia v triede INDUSTRIAL,

* maximálne jednoduché zanorenie kotúča do materiálu,

* uhol nastavenia rezu až do 45 stupňov,

* bočný odvod pilín.

Skutočne výkonná píla, ktorá si poradí aj s hrubším drevom. Nezasekáva sa, nezadŕha. Práca s ňou je účinná a efektívna. Bočný odvod pilín zabezpečuje, že sa piliny nezachytávajú na vašich rukách, vlasoch alebo odeve, tak ako to býva pri iných pílach.

Záver

Okrem spomínaného nájdete v sortimente predajní Kinekus aj iné elektrické náradie tejto dobre známej svetovej značky, ktorá je obľúbená na zahraničných trhoch. Patria sem ďalšie píly, brúsky, teplovzdušná pištoľ, ale aj viacúčelový vysávač na suché aj mokré vysávanie, ktorý môžete využiť aj ako fúkač.

Bez ohľadu na to, či ste profesionálny remeselník alebo nadšený domáci majster, určite vždy oceníte nástroje, ktoré sú funkčné. A keď sa k funkčnosti pridá aj perfektný pomer ceny a výkonu, elektrické náradie značky INGCO sa môže pokojne stať vašou prvou voľbou.

 
Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY