Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Stavba a železiarstvo
Kinekus
1
0

Akumulátorové náradie INGCO uľahčuje prácu, šetrí peniaze a chráni prírodu

Všeobecne

Akumulátorové náradie predstavuje perfektnú alternatívu alebo doplnok k tradičnému káblovému náradiu. Práca s ním je pohodlná, jednoduchá, ekonomická a ekologická. Poďte sa pozrieť, čo pre vás pripravila firma Kinekus.

Akumulátorové náradie INGCO – perfektná voľba za skvelú cenu

Značka INGCO sa dlhodobo snaží, aby jej výrobky boli na špičkovej úrovni – kvalitné, profesionálne, avšak za cenu, ktorú si môže dovoliť každý. Toto pravidlo platí aj pre jej ručné akumulátorové náradie. Vďaka jeho vlastnostiam ho môžete využiť pri každej pracovnej činnosti, kde by ste inak použili štandardné elektrické náradie. Navyše prichádza s viacerými bonusmi.

Nožnice na plot CHTLI20018

nožnice na plot INGCO pri upravovaní živého plota

Tieto nožnice sú výborným pomocníkom pre všetkých, ktorí chcú udržiavať svoju záhradu v perfektnom stave. Sú vhodné na strihanie živých plotov, rôznych kríkov, ale aj na zastrihávanie stromčekov a tují. Ocenia ich majitelia väčších a mohutnejších rastlín, pri ktorých je nutná práca zo schodíkov alebo rebríka.

Výhody:

* maximálna rýchlosť: 2800 kmitov za minútu,

* dĺžka čepele: 460 mm,

* čepeľ ostrená laserom.

V súprave sa nachádza rýchlonabíjačka aj 2.0 Ah akumulátor INGCO, takže nemusíte toto príslušenstvo zvlášť dokupovať, ako to občas býva pri produktoch iných značiek. V balení dostanete kompletný produkt ihneď pripravený na akciu. Nožnice na plot INGCO CHTLI20018 si dokážu poradiť aj s konármi s hrúbkou do 18 mm. Pri väčšej záhrade a dlhšej práci s nimi vás poteší ich ľahká konštrukcia a veľmi nízka hmotnosť.

Reťazová píla CGSLI201286

reťazová píla INGCO počas rezania

Kto si už niekedy vyskúšal prácu so štandardnou motorovou pílou vie, aká je to namáhavá, hlučná a nie príliš príjemná práca. Reťazová píla INGCO CGSLI201286 síce neodstraňuje všetky tieto nedostatky, ale do značnej miery ich eliminuje. Hluku sa úplne nevyhnete, no odpadajú benzínové výpary. Vďaka 4.0 Ah akumulátoru je práca s ňou oveľa príjemnejšia.

Výhody:

* vysoký výkon,

* bezkefkový motor,

* dĺžka lišty: 12" (30 cm),

* rýchlosť reťaze: 7,9 m/s,

* 2 akumulátory v balení.

Reťazová píla zvláda väčšie záťaže a intenzívnejšie práce, preto je vyhotovená v triede INDUSTRIAL. Jej robustné telo zabezpečuje odolnosť a schopnosť poradiť si aj so zložitejšími úlohami, od tenkých lát cez dosky až po trámy. Treba však počítať s tým, že pri väčšej záťaži sa akumulátor vybíja oveľa rýchlejšie. Balenie reťazovej píly INGCO CGSLI201286 preto obsahuje až dve výkonné batérie s kapacitou 4.0 Ah a inteligentnú rýchlonabíjačku.     

Aby píla dlho vydržala vo výbornom stave, je vybavená mazaním reťazovej lišty olejom. Reťaz sa tak pohybuje hladko a s minimálnou námahou. Práca s pílou nesie so sebou aj určité riziká, ale pri reťazovej píle CGSLI201286 sú tieto riziká eliminované na minimum. Ochrana je zabezpečená dvojitým istením zapnutia realizovaným dodatočným spínacím tlačidlom. Nechýba ani hlavná predná brzda. Ergonomicky tvarované rúčky zabezpečujú, že manipulácia s ňou je veľmi pohodlná. 

Reťazová píla MINI CGSLI20682

mini reťazová píla INGCO pri rezaní konárov stromu

Nie každý potrebuje veľkú a masívnu pílu. Niekomu úplne stačí jej menšia, skladnejšia a obratnejšia verzia. Aj v tomto prípade má značka INGCO riešenie. Reťazová píla MINI CGSLI20682 s dĺžkou lišty 6" (15 cm) a rýchlosťou reťaze 11 m/s je vhodná pre všetkých majstrov, ktorí potrebujú rezať menšie konáriky alebo tenšie kúsky dreva. Je ideálna na prácu okolo domu, na pozemku v záhrade alebo v dielni, a dokonca aj tam, kam sa s veľkou pílou nedostanete.

Výhody:

* malé rozmery a nízka hmotnosť,

* bezkefkový motor,

* 2 akumulátory v balení.

Reťazová píla MINI CGSLI20682 je taktiež vyrobená v rade INDUSTRIAL, preto je určená na náročnejšie práce. O plynulý chod sa stará výkonný motor a mazanie reťazovej lišty z nádobky na olej, čo v tejto kategórii nie je bežné. 

Ochrana je opäť zabezpečená dvojitým istením pomocou doplnkového spínača a tlačidla vypnutia a zapnutia. Toto tlačidlo môže byť na prvý pohľad umiestnené na nie úplne najpraktickejšom mieste pri batérii, ale táto poloha zvyšuje jej bezpečnosť. Komfort a jednoduchú manipuláciu zaisťuje ergonomicky tvarovaná rúčka. Pre dlhšiu výdrž obsahuje balenie rovno dva 2.0 Ah akumulátory a samozrejmosťou je aj inteligentná rýchlonabíjačka.

Vysokotlakový čistič CPWLI20082

Vysokotlakový čistič INGCO pri umývaní auta

Prečo by ste používali klasickú hadicu, keď máte k dispozícii vysokotlakový čistič, ktorý dokáže prácu vykonať rýchlejšie a efektívnejšie? S maximálnym tlakom 24,8 baru a prietokom vody 2,2 l/min. je perfektný na čistenie ľahko znečistenej dlažby, obkladu, záhradného vybavenia, terasového nábytku a rôznych nástrojov. Umyjete s ním auto, motorku aj bicykel.

Medzi výhody vysokotlakového čističa CPWLI20082 patrí systém automatického zastavenia a naozaj široké príslušenstvo, ktoré zahŕňa:

* nastaviteľnú dýzu so 6 rôznymi funkciami,

* 6 m prisávaciu hadicu s rýchlospojkou,

* 400 ml nádoba na tvorbu saponátu,

* konektor na prisávanie vody z PET fľaše.

Balenie ďalej obsahuje 2.0 Ah batériu, inteligentnú rýchlonabíjačku a prepravný vak na príslušenstvo. Vďaka svojej kompaktnosti a skladnosti ho môžete jednoducho prenášať. Stane sa vaším neodmysliteľným pomocníkom doma, na chate alebo dokonca aj v práci. Nemáte k dispozícii poriadny zdroj vody? Nevadí. Vysokotlakový čistič CPWLI20082 ju dokáže nasávať pomocou hadičky z akejkoľvek nádoby. Je úplne ľahký, takže práca s ním bude určite osviežujúca – a to nielen tým, že budete pracovať s vodou.    

Pri kúpe treba myslieť na to, že sa čistič nevyrovná profesionálnym vysokotlakovým čističom, ktoré hravo odstránia a umyjú aj hrubú špinu. Je určený najmä na jednoduchšie čistenie v záhrade a domácnosti. V pomere cena / výkon tak ako aj pri ostatných výrobkoch INGCO je to však voľba, ktorá poteší. 

Záhradný fukár CABLI203235E

záhradný fukár INGCO pri fúkaní lístia

Je čas na upratovanie v záhrade? So záhradným fukárom INGCO bude vaša práca hotová raz-dva. Poradí si s prachom, lístím, trávou a ďalšími pevnými nečistotami. Na jeho ovládanie sa rýchlo zvyknete, vďaka ergonomickému dizajnu je práca s ním pohodlná a bez námahy. Navyše, s výkonnou batériou vám poslúži dlhé hodiny, takže vaša záhrada bude vždy v bezchybnom stave. Doprajte si pomocníka, na ktorého sa môžete spoľahnúť pri upratovaní vašej zelenej oázy.

Výhody:

* rýchlosť otáťok 15 000 ot/min.,

* priemerný prietok vzduchu 8,5 m3/min.,

* maximálna rýchlosť vzduchu 32 m/s (115 km/h).

Fukár na prvý pohľad pôsobí útlo a krehko, ale zdanie klame. Vďaka 2.0 Ah akumulátoru INGCO je schopný dosiahnuť vysoký výkon, ktorý úplne postačuje na základné upratovacie činnosti. V prípade vybitia batérie ju jednoducho a rýchlo dobijete výkonnou rýchlonabíjačkou, ktorá je súčasťou balenia. Jeho ľahké a ergonomicky tvarované telo zaručuje, že práca vás môže dokonca baviť. 

Záver

Bezkáblové náradie má, samozrejme, svoje limity. Hlavným z nich je výdrž batérie. Značka INGCO preto pri niektorých svojich produktoch prikladá do balenia rovno dva akumulátory na vystriedanie a rýchlonabíjačku. Vďaka tomu sa plne vyrovná elektrickému aj benzínovému náradiu.

Kinekus vám prináša značku INGCO, ktorej filozofiou je ponúkať profesionálne náradie za výnimočnú cenu. Ak hľadáte práve takéto, tak nemáte žiadny dôvod váhať nad kúpou.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY