Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Stavba a železiarstvo
Kinekus
0
0

Aku vŕtačka alebo aku skrutkovač?Ktorý výrobok si vybrať?

Výrobky zo série „aku“ sú veľmi obľúbené kvôli jednoduchej manipulácii a pre ich využiteľnosť takmer kdekoľvek. Stačí vopred nabiť ich akumulátory a môžete ich používať aj na miestach, kde nemáte prístup k elektrickej energii. 

V nasledujúcom článku sa pozrieme na to, kedy vám postačí aku skrutkovač a v akom prípade je potrebné staviť radšej na aku vŕtačku.

Aku vŕtačka, väčšinou označovaná kombinovaným názvom aku vŕtačka/aku skrutkovač, je vhodná pre domácich majstrov, ktorí si občas niečo vytvoria, „zmajstrujú“ drevenú skrinku, alebo zošrobujú časti nábytku dohromady, a pritom sa nemusia pasovať s veľmi tvrdými materiálmi.

 

Tvrdíte, že vy potrebujete vŕtať práve do nepoddajného muriva? V tom prípade určite siahnite po aku skrutkovači s príklepom, ktorý si poradí aj s tvrdými a odolnými materiálmi. A keďže je, rovnako ako aku vŕtačka, využiteľný aj ako skrutkovač, bude pre vás pomocníkom v každej situácii – zachráni vás pri najmenších úpravách, ale aj pri najťažších prácach.

Aku skrutkovač vám postačí vtedy, ak potrebujete vykonávať len drobné opravy, napríklad občas pritiahnuť skrutky na kľučkách či na kuchynských dvierkach, ktoré sa začali kývať. 

 

A mimochodom, nahradí váš aku skrutkovač chlapskú silu? Potom asi budete chcieť, aby pasoval aj do ženskej domácnosti. Nehľadajte pridlho a hneď si vyberte ružovú verziu aku skrutkovača, ktorá dodá vašej domácnosti nádych ženskosti pri každej jednej práci.

Či teda budete vŕtať, alebo potrebujete aku pomocníka na drobné opravy, v našom e-shope si určite vyberiete to, čo vám bude vyhovovať. A ak by ste sa náhodou nevedeli rozhodnúť, neváhajte nás kontaktovať. Naši odborníci vám veľmi radi pomôžu vybrať najvhodnejší produkt z našej ponuky.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY