Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Zváračské ochranné sklíčka

Všeobecne

Zváranie je zručnosť, ktorá vyžaduje precíznu techniku a kvalitné nástroje. Jedným z najdôležitejších aspektov pri zváraní je ochrana očí a tváre pred intenzívnym svetlom a iskrami. V tomto ohľade majú zváračské ochranné sklíčka významnú úlohu.

Medzi novinkami v sortimente spoločnosti Kinekus preto nájdete aj ochranné sklíčka od spoločnosti Gude.

Tieto ochranné sklíčka sú navrhnuté tak, aby zabezpečili maximálnu bezpečnosť a komfort pre zváračov pri práci.
Je jedno, že potrebujete len občas niečo zvariť a nie ste profesionál. Bez spoľahlivej ochrany očí je zváranie nebezpečným dobrodružstvom. 

Zváračské sklíčka Gude sú dodávané v dvoch úrovniach zatmavenia - DIN 9 a DIN 10. To umožňuje vymeniť ochranné sklíčko a prispôsobiť ho konkrétnym podmienkam a typom zvárania.

Štvordielna sada  obsahuje okrem spomenutých sklíčok aj predné ochranné sklo a držiak sklíčka. Každé sklíčko má vynikajúce optické vlastnosti, ktoré zabezpečujú jasný a ostrý výhľad, čo je kľúčové pre presnosť a efektivitu pri zváraní.
Rozmery sklíčok sú 110x90 milimetrov.

Značka Gude je renomovaným dodávateľom zváračských zariadení a príslušenstva, čo znamená, že môžete dôverovať ich produktom a kvalite. Ich zváračské ochranné sklíčka sú vytvorené s ohľadom na potreby zváračov a ponúkajú kombináciu bezpečnosti, pohodlia a výkonu.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY