Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Žlté lepidlové dosky BioPlantella

Všeobecne

Záhradkárska sezóna je v plnom prúde. A v plnom prúde je aj sezóna záhradných škodcov. Nemáme síce nič proti hmyzu, ale máme isté (veľké) výhrady proti hmyzu, ktorý útočí na naše ovocie a zeleninu.

Aj preto sme do ponuky zaradili žlté lepidlové dosky od spoločnosti BioPlantella. Ich odtieň je starostlivo vybratý tak, aby neodolateľne priťahoval takmer všetkých škodcov. A keď ich už farba pritiahne dostatočne blízko, zvyšok dokončí lepidlo.

Dosky sú účinné proti rôznym škodcom, napríklad vrtivke čerešňovej, ale aj ďalším druhom vrtiviek, proti okrídleným štádiám vošiek, moliciam, smútivkám blyskáčikom, skočke kapustovej, krytonoscom a plodomorkám… No skrátka zachytia všetko, čo letí okolo.
Preto je vhodné rozmiestňovať tieto dosky v pravidelných rozostupoch. V prípade, že chránite skleník či fóliovník, umiestnite dosky radšej ku vchodu alebo v blízkosti vetracieho otvoru.
V balení sa dodáva 5 kusov. Tie sa ponechávajú v záhrade celú sezónu. Lepidlo aj farba to zvládnu. Treba však sledovať, či nie sú dosky zanesené hmyzom alebo prachom. V takom prípade ich samozrejme treba vymeniť za nové.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY