Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Zábava pre psíkov

Všeobecne

Všetky psy (dobre, sú aj výnimky) milujú, keď sa s nimi hrá ích pán. Keď s nimi cvičí, prebehne sa s nimi, alebo im hádže loptičku, ktorú môžu na povel (alebo aj bez neho) čo najskôr priniesť.
Niekedy je ale hra pre majiteľa už príliš. Poznáte to. Loptu ste hodili už sto krát a na sto prvý už nezostávajú sily. Ale psík si stále pýta svoju loptičku. Vlastne svoj beh za loptičkou. Práve preto, aby sme odbremenili uhádzaných majiteľov psíkov a zachránili ich ramenné kĺby a svaly, pridali sme medzi novinky aj vrhač loptičiek. Jedná sa o praktickú plastovú pomôcku, dlhú 68 centimetrov, dodávanú v rôznych farbách. Vrhač loptičiek je vybavený košíkom s priemerom 6,5 centimetra. Športovo  a štatisticky naladení čitatelia už tušia, že je to priemer tenisovej loptičky. Čiže po tom, ako sa psíkoví podarí od radosti rozhryznúť loptičku dodanú s vrhačom, nie je problém nájsť za ňu okamžitú náhradu.


Vrhač loptičiek funguje zároveň ako predĺženie ramena. Znamená to, že s rovnakou námahou dohodíte loptičku ďalej. Prípadne s podstatne menšou námahou do podstatne menšej vzdialenosti ako bez vrhača. Jedno aj druhé znamená, že váš psík (a vy s ním) zažije viac zábavy.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY