Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Porcelánové novinky na zimné večery

Všeobecne

Do sortimentu sme ešte pred príchodom zimy zaradili viacero porcelánových noviniek. Každá je niečím iná, ale majú aj niekoľko spoločných čŕt. Samozrejme, okrem toho, že sú všetky porcelánové. Všetky sú tiež balené v darčekovom balení či krabičke, takže krásny nie je len obsah, ale aj obal. Ak teda hľadáte rýchly darček na poslednú chvíľu, je to istá možnosť.
Zároveň pre všetky hrnčeky platí že sú skutočne nádherné a jemné. A na servírovanie horúceho čaju sú ako stvorené.
Treťou spoločnou vlastnosťou všetkých predstavovaných porcelánových noviniek je možnosť umývať ich v umývačke.

Prvou novinkou z nášho porcelánového dňa sú šálky a podšálky s dekorom LIKE HOUSE. Ich objem je 230 mililitrov. Napriek krásnemu dekoru sú vhodné aj do umývačky riadu.

Neobyčajná je kombinácia, ktorú tvorí porcelánový čajník a hrnček SWEET LIFE. Je to ale logické riešenie. Čajník udrží čaj dlhšie teplý ako šálka, nedochádza teda k nežiaducemu chladnutiu počas lúhovania. Zároveň je isto estetickejšie ponechať sáčok v čajníku, ako ho neskôr naháňať a vyťahovať zo šálky. Objem čajníka je 320 mililitrov a šálky 240 mililitrov. Jedná sa teda o čajník pre jednu osobu

K šálkam a hrnčekom sa hodí aj čajník LIKE HOUSE so stojanom na ohrev. Objem tohto čajníka je 900 mililitrov, takže vystačí pre viacerých. Porcelánový stojan presne určený pre tento čajník slúži na zohrievanie čaju pomocou čajovej sviečky.
Pri nákupe ale treba myslieť na to, že čajník neobsahuje sitko.


Ak chcete pripravovať čaje z vlastných prírodných byliniek a oceníte prítomnosť sitka priamo v hrnčeku, môžete si vybrať z ďalších noviniek. Sú nimi porcelánové hrnčeky so sitkom a viečkom. Oba majú objem 340 mililitrov a sú zdobené jemnými dekormi ruže či Eiffelovej veže.



Ostatným z našej dnešnej ponuky noviniek je porcelánový hrnček objemu 340 mililitrov, taktiež s dekorom Eiffelovej veže. Dodáva sa bez sitka, ale na chuti čaju ani kráse jemného porcelánu to nič neuberá.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY