Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Nové ohniská v ponuke

Všeobecne

Prvým je kruhové ohnisko PORTO, ktoré sa na nič nehrá. Jeho priemer je 70 centimetrov, čo stačí na akurátny oheň. Vysoké je 40 centimetrov, čiže je stavané na pohodlné zohrievanie sa či opekanie špekáčok po jarnej brigáde. Pre ľahšie prenášenie je vybavené kruhovým držadlom.
Vyrobené je z oceľového plechu. Keďže žiaru ohniska by nevydržala žiadna farba, aj oceľový plech je surový, neošetrený. Časom teda nadobudne vlastnú správnu patinu horením.


Druhým ohniskom v dnešnej novinkovej ponuke je ohnisko VIKING. Takisto je vyrobené z oceľového plechu a má veľmi podobný dizajn ako vyššie spomenuté ohnisko. Ibaže kruhové držadlo je inak umiestnené. To ale na funkciu nemá žiadny vplyv a oheň z neho bude hriať rovnako dobre. Rozmerovo sa taktiež zhoduje s ohniskom PORTO, je len o 4 centimentre nižšie.



 

Pokiaľ sa neplánujete len zohrievať a opekať špekáčiky, máme pre vás aj tretiu možnosť. Je ňou . Samozrejmosťou sú otvory na prenášanie. A keďže okrem odolnej ocele je na jeho konštrukciu použitá aj MGO keramika, nesála z neho toľko tepla. Skrátka premyslené riešenie, pri ktorom vám neobhoria pri grilovaní kolená.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY