Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

INGCO s motormi

Všeobecne

Jedná sa o “prvú várku” náradia. Vybrali sme do nej elektrických pomocníkov, ktorí sa najčastejšie uplatňujú pri projektoch domácich majstrov.
Základom je samozrejme vŕtačka. Nie obyčajná, ale príklepová a výkonom 1100 wattov. Ten sa prenáša do vrtáka cez hliníkovú prevodovku. Samozrejmosťou je nastavenie rýchlosti a smeru otáčania a zapojenie príklepu.

Pre väčšie vŕtacie práce sa isto hodí vŕtacie kladivo. Vo výbave má vrtáky a sekáče.Tie dokáže rozpohybovať až do 1100 otáčok a 4000 úderov za minútu. A ako sa na správne vŕtacie kladivo patrí, úpínanie je riešené systémom SDS+. Kladivo sa dodáva v plastovom kufríku.

Tretím náradím, ktoré má miesto na pracovnom stole každého riadneho domáceho majstra je uhlová brúska. Tá od značky INGCO má výkon 900 wattov a je postavená na používanie kotúčov s priemerom 125 milimetrov. Bezpečnostný spínač a aretácia kotúča sú samozrejmosťou.

Čo by to bola za ponuku náradia, keby v nej chýbala okružná píla, čiže “kocúr”? Tá od značky INGCO má motor s výkonom 1400 wattov. Dokáže roztočiť 185 milimetrový kotúč do 5000 otáčok za minútu. Nastaviteľná je hĺbka aj uhol rezu. Maximálny rez pri 90 stupňoch je 65 milimetrov a pri náklone 45 stupňov píla prereže ešte stále 45 milimetrov.

Akýmsi hybridom medzi uhlovou brúskou a okružnou pílou je multifunkčná píla. Skutočne je to pílový kotúč s priemerom 125 milimetrov namontovaný na tele brúsky. Nastaviteľný uhol rezu a vysoké otáčky z nej robia univerzálneho pomocníka všade tam, kde treba presne rezať dosky, tenšie hranoly, ale aj keramické obklady.


Chvostová píla nahrádza ručnú pílku na železo aj pílku na drevo. A nahrádza ich viac ako dobre. Ani ten najrýchlejší majster nedokáže píliť rýchlosťou 3300 ťahov za minútu. Chvostová píla to zvládne hravo.


Dlhé tvarované rezy je rozumné zveriť ďalšiemu špecialistovi z ríše náradie INGCO. Priamočiara píla s hĺbkou rezu do dreva až 65 milimetrov to zvládne hravo. A ak potrebujete rezať oceľ, píla zvládne hrúbku až 8 milimetrov.


V dielni sa určite dobre uplatnia aj ďalšie náradia od značky INGCO: viacúčelový vysávač, multifunkčná brúska a horúcovzdušná pištoľ.


Darmo však budeme spievať na náradie ódy. Vyberte sa do najbližšej predajne KINEKUS a vyskúšajte si, ako vám náradie padne do ruky. Z kvality spracovania a výkonov určite nebudete sklamaní.  V elektrickom náradí INGCO získate hodnotných pomocníkov pre vaše projekty.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY