Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Spokojný spánok pod moskytiérou

Všeobecne

V istom období roka začne boj človeka ísť až do krvi. Totiž, musí bojovať proti zvieratkám, ktoré sú zrazu všade. Boj proti komárom sa vedie všetkými prostriedkami. Používajú sa chemické zbrane - postrek proti komárom, sprej proti komárom či repelent. Bojuje sa elektronicky rôznymi odpudzovačmi.
Ale najspoľahlivejšia je stará dobrá sieťka proti komárom. Je to fyzická zábrana, ktorá jediná naozaj funguje.
V tropických krajinách sa používa už desiatky rokov moskytiéra, čiže ochranná sieť, ktorá sa umiestňuje nad posteľ tak, aby chránila spiaceho človeka pred hmyzom, ktorý je nielen nepríjemný, ale v tropických krajinách často roznáša aj nebezpečné a potenciálne smrteľné choroby.

A keďže klíma sa u nás už blíži tropickej (aspoň v lete) a komáre sa stávajú zo dňa na deň dotieravejšie, pretože komárím samičkám tikajú biologické hodiny, musíme sa chrániť.
Preto do sortimentu  Kinekusu pribudla práve moskytiéra. Je to jemnulinká sieť v tvare obrovského zvona. Vysoká je 230 centimetrov a jej spodný priemer je až 650 centimetrov.
Upevňuje sa do stropu nad posteľ tak, aby sa dala pokryť celá posteľ.

Ak vás teda trápia komáre a chcete si konečne užiť pokojný spánok, neváhajte. Moskytiéra je jediné riešnie, ktoré funguje na sto percent.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY