Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Letné novinky v sortimente

Všeobecne

Záhradný nábytok FAMILY

Prvou z noviniek je set polyratanového nábytku v sivej farbe, nazvaný Family. Meno ho vystihuje, pretože vďaka svojim rozmerom poskytne miesto na sedenie pre celú rodinu.
Rohová sedacia sekcia je tvorená z dvoch častí. Hlavná časť je dlhá 169 a bočná 177 centimetrov.
Stôl má rozmery dosky 145x80 centimetrov. Vlastne, slovo doska je trocha zavádzajúce, pretože “dosku” tvorí temperované sklo. Súčasťou dodávky sú samozrejme aj podušky.
Užite si letné posedenia na terase!

 

Kreslo ARIZONA

Ak nechcete na terase alebo kdekoľvek na záhrade stolovať, ale len oddychovať nad knihou, slniť sa a driemať, nepotrebujete celý set nábytku a stačí vám aj kreslo.
Presne takým kreslom na leňošenie je plastové kreslo ARIZONA. Oddýchnete si v ňom a načerpáte nové sily.
Vďala podnoži, opierkam na ruky a možnosti polohovania je kreslo mimoriadne pohodlné.
Zákazníci oceňujú aj jeho nízku hmotnosť a možnosť pohodlného skladovania.

 

 

Solárne plachty

Ak máte bazén, solárna plachta by nemala chýbať. Modré plachty od Intexu sú známe vynikajúcim pomerom kvality a ceny. A čo tieto novinky s priemerom 290 a 348 centimetrov dokážu? Počas slnečného dňa dokážu nahrievať vodu. V noci zasa zakrytie bazéna fóliou zabraňuje chladnutiu vody. A samozrejme, plachty bránia aj padaniu listov a ďalších nečistôt do bazéna. Ak chcete menej práce s bazénom, zaobstarajte si plachtu.

 

 

Siete na sušenie

V lete nám príroda poskytuje veľa darov. Lesné plody, huby a liečivé rastliny sú zadarmo pre všetkých, ktorým sa nelení hľadať ich. A často je však po zbere problém s tým, ako všetky tie dary prírody spracovať. Niečo sa dá využiť ihneď, ale väčšinu je treba nejakým spôsobom konzervovať. Najjednoduchší spôsob je isto sušenie. V našom sortimente teraz nájdete hneď dve nové siete na sušenie. Sú vyrobené z polyesteru a majú priemer 58 centimetrov. Vďaka ich tvaru je možné zavesiť ich na akékoľvek  tienisté, ale dostatočne teplé miesto s prievanom a o celé sušenie sa postará príroda.
Prvá sieť má štyri poschodia a celkovú užitočnú plochu jeden štvorcový meter. Druhá má sedem poschodí a plochu 1,8 štvorcového metra.
V období, keď sa siete nepoužívajú, je možné ich jednoducho zložiť a skladovať v obale.

 

 

Drevené uhlie a brikety PE-PO

Niekoľko noviniek sme si pripravili aj pre fanúšikov grilovania. Pokiaľ používate gril na drevené uhlie, azda vás potešia brikety z tvrdého dreva od firmy PE-PO. Jedná sa o brikety nekompromisnej kvality s vysokou výhrevnosťou od renomovaného výrobcu. Dodávané sú v papierových vreckách, pričom každé váži 2,5 kilogramu.

Takmer identický obal a rovnakú hmotnosť má aj ďalšia novinka - grilovacie drevené uhlie. Dodáva ich rovnaký výrobca. Preto si v predajni pri výbere dávajte pozor, ktorú položku kladiete do nákupného vozíka.

 

 

Kvetináč na paradajky

Rozhodli ste sa, že napriek stiesneným podmienkam si dopestujete vlastnú letnú zeleninu? Inými slovami, že si na balkóne konečne dopestujete sladučké rajčiny? Práve pre vás je určená naša ďalšia novinka.
Je ňou špeciálny kvetináč na pestovanie paradajok. Neoplýva krásou, ale funkcionalita je premyslená do posledného detailu. Napríklad má špeciálny otvor na polievanie, aby ste nemuseli ani náhodou liať vodu na listy a vystavovať ich riziku plesne.
A ak ste doteraz mali problémy s priväzovaním rastlín paradajok k opore, už ich mať nebudete. V tomto špeciálnom kvetináči totiž žiadne viazanie nie je potrebné. Keď rastlina podrastie, pomocou tyčiek a kruhového nástavca sa vytvorí ohrádka, cez ktorú paradajka prerastie. Celkovo takto môžete postupne vystavať štyri poschodia opory až do celkovej výšky 115 centimetrov. Sen o vlastných rajčinách už nemusí byť len snom!

 

 

Vrúbľovacie kliešte

Ak predchádzajúca novinka zaujala pestovateľov zeleniny, tá ďalšia zaujme milovníkov ovocia. Resp. ovocinárov a najmä adeptov na ovocinárov. Sú to vrúbľovacie kliešte, vďaka ktorým môže aj začiatočník po krátkom zacvičení napríklad na vŕbových konároch vrúbľovať jeden stromček za druhým rovnako ako profesionál.
Ostrá čepeľ klieští vystrihuje z vrúblikov presné rezy v tvare gréckeho písmena Ω. Taký rez sa nepodarí ani tomu najlepšiemu profesionálovi vybavenému najlepším vrúbľovacím nožom. Vďaka tomuto tvaru je spoj vrúbľa extrémne pevný a úspešnosť štepenia veľmi vysoká.
Staňte sa profesionálom!

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY