Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

LED sviečky blikajúcim plamienkom

Všeobecne

Táto moderná sviečka je navrhnutá tak, aby napodobňovala vzhľad tradičnej sviečky so skutočným plamienkom, ale bez nebezpečenstva spojeného s otvoreným ohňom. Sviečka LED je vybavená špeciálnym blikajúcim plamienkom, ktoré pôsobí veľmi realisticky a vytvára tak atmosféru, ktorú by ste očakávali od tradičnej sviečky. Rozdiel je v tom, že tento plameň nikdy nedohorí (ak je k dispozícií batéria) a nepredstavuje žiadne riziko pre bezpečnosť vás ani vašej domácnosti.

LED sviečka je vybavená praktickým časovačom, čo je výhoda, ktorú tradičné sviečky nemajú. Vďaka časovaču sviečka svieti šesť hodín, a potom sa automaticky vypne. To nielen šetrí energiu, ale aj umožňuje používať sviečku bez toho, aby ste museli myslieť na jej vypnutie. Ideálny produkt pre všetkých, ktorí majú radi relax pri sviečkach pred spaním.

Táto novinka neprodukuje dym ani spaliny, čím prispieva k zlepšeniu ovzdušia v domácnosti.

Vďaka svojej veľkosti 7x9  resp. 7x13 centimetrov sa LED sviečky hodia do rôznych dekorácií. Môžete ju umiestniť do vázy, na stôl, na parapet alebo kamkoľvek, kde by ste chceli vytvoriť príjemnú atmosféru. Vďaka svojej bezpečnosti môžete LED sviečky používať bez obáv aj v prítomnosti detí alebo domácich zvierat.

Pre tých, ktorí hľadajú spôsob, ako pridať do svojho domova čaro sviečok bez rizika spojeného so živým plameňom, je LED sviečka vynikajúcou voľbou. Tento produkt spája modernú technológiu a bezpečnosť s klasickou eleganciou sviečok. S jeho pomocou môžete vytvoriť útulnú a romantickú atmosféru pre každý domov.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY