Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Lampáše na jeseň

Všeobecne

Lampáše majú nielen estetickú hodnotu, ale aj praktický účel. S krátkymi a chladnými dňami prichádza aj potreba viac svetla. Lampáše na jeseň ponúkajú rôzne možnosti osvetlenia, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb. Stolové lampy na čítanie knihy pri teplom nápoji na pohovke a stojace lampy na osvetlenie celej miestnosti nemajú čaro lampášov. Lampáš vytvára útulnú atmosféru, v ktorej sa budete cítiť príjemne a uvoľnene. Môžete si zvoliť teplé žlté svetlo na večernú relaxáciu alebo chladnejšie biele svetlo na činnosti, ktoré vyžadujú lepšie osvetlenie.

Okrem tradičných lampášov môžete na jeseň využiť aj inovatívne riešenia osvetlenia. Napríklad LED svetlá, pripomínajúce mihotavý plameň sviečky. Sú na nerozoznanie od originálu, ale vydržia dlhšie a sú bezpečnejšie. 

Lampáše  sa na jeseň stávajú aj významným dekoračným prvkom. Z našej ponuky noviniek si môžete vybrať napríklad malý kovový lampáš s rozmermi 8x8x12 centimetrov, ktorý sa dodáva v čiernej aj bielej farbe.

Prípadne sa môžete rozhodnúť pre väčšie lampáše, ktoré sa dodávajú v sadách po troch kusoch.  Vyrobené sú z kovu. Ich rozmery sú 18,5x18,5x47 cm, 14x14x34 cm a 11x11x23 cm.
Vybrať si môžete červenú sadu lampášov, alebo ich obdobu v čiernej farbe.

Lampáše nemusíte ako dekoráciu používať samostatne. Môžete si vyrobiť vlastné dekorácie z prírodných materiálov, ako sú sušené listy, drevo alebo živé vetvičky. Súčasťou takejto dekorácie môže byť aj lampáš. Týmto spôsobom môžete do svojho interiéru vniesť kúsok jesene a zároveň prejaviť svoju kreativitu.

Lampáše nie sú určené len na dekoráciu interiéru. Aj vonkajšie priestory môžete ozvláštniť jesennými lampami. Lampáše na terase alebo balkóne vytvoria príjemné prostredie na večerné stretnutia s priateľmi a rodinou.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY