Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Indukčná jednoplatnička KRAKATAU

Všeobecne

Indukčné platne boli donedávna výsadou plnoformátových kuchýň. Pritom nie je žiadny dôvod, prečo by indukčné platne so všetkými ich výhodami nemohli by ť používané aj v menších kuchyniach, prípadne aj tak malých kuchyniach, že sa ani nedajú kuchyňami nazývať. Napríklad v obytných automobiloch, malých obytných bunkách a podobne. Jediná podmienka je zásuvka s 230 voltami.

Indukčná technológia ohrieva riad priamo, čím sa skracuje čas varenia a šetrí sa energia. Varná doska KRAKATAU má výkon 2000 W, takže vaše jedlo bude hotové raz-dva. Indukčná varná doska znamená až 50% úspory času v porovnaní s klasickou elektrickou varnou doskou.

Varná doska Krakatau má niekoľko výnimočných funkcií.
Automatická detekcia hrncov: varná doska sa zapne len vtedy, keď na nej položíte riad. Automatické vypnutie: varná doska sa vypne, ak riad nie je vhodný pre indukčné varenie. Regulácia teploty: môžete si nastaviť teplotu varenia od 80 °C do 270 °C.
Varná doska Krakatau má aj 5 špeciálnych funkcií varenia: varenie, dusenie, vyprážanie, fritovanie a ohrievanie.

Tlačidlový ovládací panel s veľkým displejom znamená jednoduché ovládanie a prehľadné zobrazenie informácií. Minútovník so signálom vypnutia umožní, že už nikdy nezabudnete variaci sa hrniec na doske.

Vďaka kompaktnému dizajnu je varná doska KRAKATAU ideálna do malých kuchýň alebo na chatu, zároveň sa ľahko sa skladuje a prenáša.

Varná doska Krakatau má aj dve bezpečnostné funkcie. Sú to ochrana proti prehriatiu a detská poistka.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY