Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Gobelínové obrusy s dekorom tekvice

Všeobecne

Gobelínové obrusy s dekorom tekvice sú výnimočné tým, že kombinujú šikovný remeselný dizajn s nádherným jesenným motívom. Tekvice sú ikonickými symbolmi jesene, a ich obrázky na obrusoch dodávajú stolu atmosféru. 

Okrem svojho estetického vzhľadu majú gobelínové obrusy praktický účel. Chránia váš stôl pred škvrnami a poškodením od jedla a nápojov. To je obzvlášť užitočné počas jesenných osláv či vinobrania, keď je stôl plný jedál a pohárov s vínom. Obrusy sú tiež ľahko udržiavateľné - väčšinou stačí ich jednoducho vyprať v práčke a sú pripravené na ďalšie použitie.

Gobelínové obrusy majú tiež unikátnu textúru, ktorá pridáva hmatateľný pocit na váš stôl. Ich tkanina je hustá a trvácna, čo znamená, že vydržia naozaj dlho. Tkanina na obrusoch je často vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré odolávajú ošúchaniu a poškodeniu.

Výber správneho gobelínového obrusa s dekorom tekvice môže pridať k jedálnemu stolu osobitý nádych jesene a jesennú atmosféru.

Z našich noviniek si môžete vybrať z dvoch rozmerov. Štvorcový obrus má rozmery 100x100 centimetrov a obdĺžnikový obrus rozmery 45x140 centimetrov. Okrem toho je k dispozícií obliečka na vankúš s rozmermi 42x42 centimetrov.
Obrusy sú vyrobené z kombinácie bavlny, polyesteru a akrylu.

Prečo by ste nevyužili tento úžasný kúsok jesennej nálady a nepriniesli kúsok prírody do svojho domova? Gobelínové obrusy s dekorom tekvice sú krásnym a praktickým spôsobom, ako to urobiť.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY