Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Ponuka bazénov a príslušenstva

Všeobecne

Kto má okolo domu niekoľko desiatok árov pozemku, môže pomerne ľubovoľne disponovať tými pár štvorcovými metrami, ktoré zaberie bazén. Môže si teda vybudovať aj trvalý bazén. Pokiaľ však nedisponujete plochou, ktorú by ste mohli permanentne vyhradiť bazénu, prípadne je pre vás bazén len osvieženie na najhorúcejší mesiac či dva, nie je dôvod ohŕňať nosom a spokojne si zaobstarajte nadzemný bazén. Je ľahký, skladný a pritom dostatočne pevný aj objemný práve na oddychové využitie.

Z bazénových noviniek spoločnosti Kinekus sme tentokrát na predstavenie vybrali štyri bazény a tri diely príslušenstva.

Prvým je kruhový nadzemný bazén s priemerom 366 centimetrov a výškou 100 centimetrov. Pri tejto výške je samozrejmosťou aj rebrík. A pri danom objeme aj filtrácia priamo v balení. Bazén je vyrobený z trovrstvového odolného materiálu. Jeho stred tvorí polyesterová sieť, ktorá je vložená medzi dve vrstvy PVC. Vzhľadom na objem je bazén vybavený aj kovovým rámom, ktorý dodáva potrebnú tuhosť. Ak sa vám nepozdávajú modré bazény, toto bude váš tajný tip. Bazén je totiž potlačený ratanovým vzorom.



Druhým je kruhový nadzemný bazén s rovnakým priemerom 366 centimetrov. Výška bazéna je však o čosi nižšia: 76 centimetrov. Bazén je vybavený filtráciou a opäť vzhľadom na rozmery a objem aj kovovou kostrou. Stena bazénu je tvorená trojvrstvovým PVC.

Bazény s menšími rozmermi už môžu byť aj samonosné a takým je aj tretí nadzemný bazén v našej ponuke - Bestway Fast Set Pool. Jeho príprava je skutočne rýchla. Stačí nafúkať horný prstenec bazéna a napúšťať vodu. Stúpajúca voda postaví bazén sama. Vďaka pružnej ale pevnej konstrukcii je tento bazén mimoriadne bezpečný aj pre deti.

Pre vybláznenie sa vo vode pre šarvancov môžeme odporúčať polyvinylový nafukovací bazén s priemerom 199 centimetrov a výškou 41 centimetrov. Vďaka použitému materiálu je veľmi odolný.

K bazénom patrí aj príslušenstvo. Napríklad bazénová plachta. K bazénom Bestway ponúkame plachty pre oba ponúkané priemery, čiže 305 aj 366 centimetrov.

Pokiaľ chcete zapojiť filtráciu k bazénu, ku ktorému sa štandardne nedodáva (napríklad Bestway Fast Set Pool z našej ponuky), je v najšej ponuke aj samostatná bazénová filtrácia. Jednoducho sa montuje a vďaka kartušovému systému aj ľahko udržiava. Samozrejmosťou sú aj pumpa na 230 V a potrebné konektory a hadice. Filtrácia zvládne prečistiť  1250 litrov vody za hodinu, čo s rezervou stačí na bazény daného rozmeru.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY