Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Domácnosť
Kinekus
0
0

Odhŕňače snehu

Všeobecne

V prípade, že sa radíte do skupiny, ktorá zháňa nový odhŕňač snehu, máme pre vás pripravených niekoľko možností.
Prvým variantom je základný plastový odhŕňač snehu so šírkou lopaty  46 centimetrov. Má drevené madlo ukončené plastovou T-rúčkou. Je ľahký a ako stvorený pre ľahké a stredne silné snehové poprašky. Nemal by chýbať v žiadnej domácnosti, ktorá vlastní rodinný dom.
Je to síce základ, ale svoju prácu si zastane.

Pokiaľ však žijete v oblasti, ktorá je na snehové zrážky bohatšia, je potrebné obrátiť sa na inú triedu odhŕňačov. Ich základom je hliníková lopata. Odhŕňač snehu s hliníkovou lopatou a drevenou rúčkou je preto prirodzenou evolúciou.
A ak je snehová nádielka každodennou samozrejmosťou a odhŕňanie každodennou povinnosťou, je potrebné prejsť na profesionálne náradie. Takým je odhŕňač snehu s hliníkovou lopatou aj rúčkou. Okrem praktickej T-rúčky je vybavený pogumovaním rukoväte.

Ak chcete do tejto činnosti zapojiť aj svoje ratolesti, nemusia sa trápiť s veľkým dospeláckym odhŕňačom. Máme totiž pre ne pripravený detský odhŕňač snehu široký len 25 centimetrov (čo je približne polovica dospeláckeho) s plastovou lopatou a drevenou rúčkou.

A ak máte radi veci, ktoré si vyrobíte sami na mieru, ponúkame aj samostatnú špeciálnu hliníkovú lopatu na sneh, z ktorej odhŕňač snehu vyrobíte pridaním ľubovoľnej rúčky - ideálna je rúčka na lopatu.

Pre tých, ktorí musia upravovať väčšie plochy (napríklad parkoviská pri domoch) máme skladom aj “dvojchlapové” odhŕňače na sneh. Neslúžia na odhadzovanie, ale ako ručný snežný pluh. Preto aj majú rúčku, ktorá zjednodušuje tlačenie a dve pomocné kolieska.
Prvý z týchto odhŕňačov je odhŕňač ARCTIC široký 65 centimetrov a ten väčší, označený ARCTIC XL, dokonca 75 centimetrov.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY