Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Vinylové rukavice

Všeobecne

Biele pudrované vinylové rukavice vo veľkosti L, ktoré sú dodávané v balení 100 kusov. Tieto rukavice kombinujú výhody vinylových materiálov s komfortným pudrovaním.

Rukavice z vinylového materiálu sú prínosom pre ľudí s alergiou na latex, pretože vinylové rukavice sú hypoalergénne. Táto vlastnosť je dôležitá najmä pre zdravotníckych pracovníkov, ktorí musia byť chránení pred možnými alergickými reakciami pri častom kontakte s rukavicami.

Okrem toho sú vinylové rukavice často cenovo dostupnejšie ako iné typy rukavíc, ako sú napríklad latexové alebo nitrilové rukavice. Toto cenové zvýhodnenie robí vinylové rukavice obľúbenou voľbou pre prevádzky, ktoré hľadajú kvalitnú ochranu rúk za rozumnú cenu.

Pudrované vinylové rukavice majú ďalšiu výhodu v podobe pudrovania vnútra rukavíc. Vrstva púdru pomáha pri pohodlnom nasadzovaní a sťahovaní rukavíc. Pudrovanie tiež znižuje trenie medzi rukou a rukavicou, čo môže pomôcť predchádzať podráždeniu alebo nepohodliu pri dlhodobom nosení rukavíc.

Vinylové rukavice sú vhodné pre rôzne aplikácie, vrátane zdravotníckych zariadení, potravinárskeho priemyslu, laboratórií, upratovacích služieb a mnohých ďalších odvetví. Ich univerzálna použiteľnosť a spoľahlivá ochrana robia z vinylových rukavíc neoceniteľný nástroj pre zachovanie bezpečnosti a hygieny pri práci.

V prípade, že hľadáte spoľahlivé rukavice pre ochranu rúk, naše biele pudrované vinylové rukavice vo veľkosti L sú ideálnou voľbou pre vás. Objednajte si ich ešte dnes a získate kvalitnú ochranu, komfort a bezpečnosť pre vašu prácu.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY