Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Termomisa Galaxia

Všeobecne

Termomisy sú neoddeliteľnou súčasťou každej modernej kuchyne. Poskytujú praktické riešenie skladovania aj servírovania jedál. Jednou z kľúčových vlastností, ktoré urobili termomisy tak populárnymi, je ich schopnosť udržať teplotu jedla. S rôznymi veľkosťami, materiálmi a dizajnmi sú ideálne pre každodenné použitie v kuchyniach.

Medzi široký výber termomís patrí aj nerezová termomisa Galaxia. Má objem 2,5 litra. Väčšina termomís je vyrobená z kombinácie vonkajšieho plastového obalu a vnútornej nerezovej nádoby. Termomisa Galaxia je vyrobená kvalitnej nehrdzavejúcej ocele celá, čo jej dodáva odolnosť. Je dôležité poznamenať, že nerezová termomisa Galaxia nie je vhodná na umývanie v umývačke riadu, čo treba brať do úvahy..

Táto nevýhoda je kompenzovaná elegantným a moderným vzhľadom nerezového povrchu. Je ideálna na každodenné použitie, ale nestratí sa ani pri slávnostnejších príležitostiach. 

Vďaka výhodnému koeficientu tepelnej vodivosti je nerezová termomisa Galaxia vhodná na uchovávanie teplých aj studených jedál. Termomisa Galaxia je ľahko prenosná a skladateľná, čo umožňuje použitie v rôznych situáciách, vrátane grilovačiek, rodinných osláv, alebo kempovania, kde poskytuje praktické riešenie pre servírovanie jedál mimo kuchyne.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY